Telekom ar putea iesi de pe piata din Romania

0
Telekom Romania
Telekom Romania

Conform unor informatii neoficiale aparute pe jurnalul de tranzacţii MIRSANU.RO, compania de telefonie mobila, servicii fixe si mobile, Telekom, ar putea iesi de pe piata din Romania. 

Business-ul format din companiile Telekom Communications SA (fost Romtelecom SA) si Telekom Mobile Communications SA (fost Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA) ar putea fi preluat de Orange si respectiv RCS&RDS. Vanzarea business-ului ar putea trece de pragul de 1 miliard de dolari.

Reprezentatii Telekom au declarat pentru Capital.ro ca nu comenteaza nimic pe marginea acestui subiect.

Brand-ul Telekom Romania, subsidiara Deutsche Telekom, este prezent pe piata noastra inca din 13 septembrie 2014, dupa rebrading-ul comun Cosmote si Romtelecom. În iunie 2010 Romtelecom avea în portofoliu 2,6 milioane de clienți de telefonie fixă, iar Cosmote 2,9 milioane de clienți prepay și abonați. La data rebranding-ului (2014), prin comasarea portofoliului de clienți, Telekom Romania a ajuns pe primul loc ca număr de clienți pe piața românească de telecomunicații.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)