Stiri

ADATA castiga trei premii Red Dot pentru design

ADATA Technology, lider mondial în domeniul modulelor de memorie și al memoriilor flash, a anunțat câștigarea a trei premii Red Dot Design Awards 2024 la categoria Design de produs. Cele trei produse premiate includ SSD-ul PCIe Gen5 LEGEND 970, SSD-ul extern SD810 și carcasa Super Mid-tower BATTLECRUISER II de la XPG, marca subsidiară a ADATA, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionați de tehnologie.

SSD PCIe Gen5 – LEGEND 970

SSD-ul PCIe Gen5 LEGEND 970 este cel mai recent model de mare viteză, dezvoltat special pentru jucătorii și creatorii care urmăresc performanța maximă a sistemului lor. Suportând cel mai recent standard de mare viteză PCIe 5.0, LEGEND 970 poate atinge viteze secvențiale de citire/scriere de până la 10.000/10.000 MB/s. Funcționarea extrem de rapidă pe termen lung este menținută stabilă, iar SSD-ul este mereu rece datorită unui sistem de răcire cu aer patentat, format dintr-un radiator din aliaj de aluminiu cu două straturi, ventilator integrat și tehnologie de cristalizare a suprafeței. Această „disipare activă a căldurii” unică reduce temperaturile unității cu 10% față de SSD-urile echipate cu radiatoare fără ventilator.

SD810 – SSD extern

SSD-ul extern SD810 suportă protocolul de transfer USB 3.2 Gen2 x2 cu viteze de citire/scriere de până la 2000 MB/s, oferind în același timp capacități excelente de rezistență la apă, praf și cădere. A trecut de standardul strict IP68 pentru rezistența la apă și la praf și poate fi scufundat în apă cu adâncime mai mare de 1 metru timp de până la 60 de minute. De asemenea, a trecut testul de cădere MIL-STD-810G 516.6, demonstrând capacitatea de a atenua forța de impact și de a proteja siguranța datelor. Această unitate îndeplinește cerințele de acces de mare viteză ale creatorilor de videoclipuri sau ale fotografilor experți, fiind în același timp compatibilă cu cea mai recentă generație de console de jocuri.

BATTLECRUISER II Super Mid-tower Chassis

După ce a câștigat premiul Taiwan Excellence Award 2024, șasiul BATTLECRUISER II Super Mid-tower a câștigat premiul Red Dot Design Award 2024, ca o recunoaștere suplimentară a limbajului său exclusiv de design de produs „Exoskeleton”. Pe lângă design-ul unic, acest șasiu dispune de patru panouri laterale din sticlă, trei filtre magnetice de praf, suporturi reglabile pentru plăci grafice și o gestionare optimizată a cablurilor pentru un factor de formă care este modern, elegant, dar și pragmatic. Acest șasiu se adresează gamerilor high-end și pasionaților de PC-uri, oferind un panou frontal elegant cu efecte de iluminare ARGB personalizabile. Fluxul său de aer eficient și suportul pentru un radiator de până la 420 mm mențin componentele la rece în timpul jocurilor intense sau al creării de conținut. Ceea ce îl diferențiază este integrarea XPG PRIME BOX pentru efecte de iluminare sincronizate, făcându-l versatil pentru gameri, pasionați de tehnologie și creatori de conținut. Acest design echilibrează estetica, funcționalitatea și ușurința de utilizare, oferind un flux de aer eficient, gestionarea cablurilor și iluminare personalizabilă.

 

Despre Red Dot

Premiul Red Dot Design Award este una dintre cele mai prestigioase și apreciate recunoașteri ale calității și excelenței în design din lume. Premiul evaluează cele mai bune modele de produse ale producătorilor și designerilor din întreaga lume încă din 1955. Pe lângă designul de produs, Red Dot organizează, de asemenea, concursuri în domeniul designului de comunicare și al conceptelor de design, toate candidaturile fiind evaluate de un comitet internațional format din membri experți ai juriului.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: