Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

AMD anunță disponibilitatea globală a plăcii grafice AMD Radeon RX 7900 GRE

AMD a anunțat disponibilitatea la nivel global a plăcii grafice AMD Radeon RX 7900 GRE, proiectată pentru experiențe incredibile de jocuri și streaming 1440p cu refresh  rate ridicat, cu 16GB de memorie GDDR6 de mare viteză pentru a permite jucătorilor să facă pasul spre gaming în 4K.

Placa grafică AMD Radeon RX 7900 GRE este așteptată să fie disponibilă de la principalii retaileri/etaileri la nivel global începând de mâine, 27 februarie 2024, începând cu 609 EUR.

RX 7900 GRE beneficiază de cele mai noi tehnologii, precum:

  • Performanță de top: Cu 80 de unități de calcul și acceleratoare de ray tracing, 16GB de GDDR6 VRAM tactat la 18Gbps, 160 de acceleratoare AI, 64MB de AMD Infinity Cache de a doua generație și un TBP de 260W, RX 7900 GRE oferă mai multă performanță în cele mai jucate titluri, cu până la 14 procente mai mult FPS/$ în medie, comparativ cu GeForce RTX 4070.
  • FPS-uri mai mari în numeroase – Tehnologia de generare a cadrelor AMD Fluid Motion Frames crește FPS-urile pentru a oferi o îmbunătățire masivă a performanței și un gameplay fluid în mii de jocuri.
  • Performanță simplificată – tehnologia AMD HYPR-RX simplifică și gestionează interoperarea simultană a tehnologiilor AMD Fluid Motion Frames, AMD Radeon Super Resolution (RSR), AMD Radeon Boost și AMD Anti-Lag pentru a obține un efect de suprapunere a performanțelor, facilitând utilizatorilor maximizarea performanțelor în gaming.
  • Caracteristici pentru viitor – Plăcile grafice din seria AMD Radeon RX 7000 oferă suport pentru DisplayPort 2.1 de ultimă generație și oferă mai multă VRAM decât soluțiile concurente pentru a alimenta cele mai solicitante jocuri și cerințe grafice.

 

Se așteaptă ca AMD Radeon RX 7900 GRE să fie disponibil de la partenerii de plăci AMD începând cu 27 februarie, inclusiv Acer, ASRock, ASUS, Gigabyte, PowerColor, Sapphire și XFX.

Puteți afla mai multe despre AMD Radeon RX 7900 GRE în cel mai recent blog, accesând link-ul.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: