Stiri

Camera Acer SpatialLabs Eyes Stereo captează momente și experiențe în 3D stereoscopic

Acer a lansat astăzi camera SpatialLabs Eyes Stereo, cea mai recentă completare a gamei de dispozitive SpatialLabs 3D. Camera 3D compactă poate fi utilizată de fotografi pentru a capta imagini uimitoare și stereoscopice și pentru a le vizualiza apoi în 3D imersiv, deoarece se integrează complet cu gama de produse SpatialLabs.

„Camera SpatialLabs Eyes Stereo completează portofoliul Acer de dispozitive 3D stereoscopice, oferind soluții de la captarea și crearea de conținut, până la afișare și interacțiune, a declarat Massimiliano Rossi, VP Product Business Unit, Acer EMEA. Sperăm să le oferim utilizatorilor posibilitatea de a capta lumea din jurul lor într-un 3D stereoscopic uimitor prin intermediul noii camere și suntem încântați să vedem posibilitățile și conținutul uimitor pe care îl vor putea crea și împărtăși.”

Design modern, intuitiv și ușor de folosit oriunde și peste tot 
Cu o rezoluție de 8 megapixeli per ochi, o oglindă selfie încorporată și un exterior rezistent la intemperii, camera compactă Acer SpatialLabs Eyes Stereo este un companion excelent pentru a surprinde momente în aer liber și în timpul aventurilor. Configurația sa intuitivă îmbunătățește experiențele de fotografiere cu o aliniere atent calibrată a lentilelor și un sistem optic avansat pentru a fotografia subiecții cu o profunzime și detalii 3D mai mari.

 

Pentru o captură de imagini fără efort, SpatialLabs Eyes Stereo este echipată cu capacități de focalizare automată și tactilă, îmbunătățită în continuare cu stabilizarea electronică a imaginii (EIS) pentru filmări fluide și stabile. Fotografii mai experimentați vor aprecia opțiunea pentru modul manual, care oferă flexibilitatea de a calibra setările ISO, balansul de alb și viteza obturatorului pentru un control mai bun al rezultatului imaginii.

 

Materialul exterior al aparatului este acoperit cu un strat lucios de culoare neagră, în timp ce capacul obiectivului și carcasele oglinzii selfie sunt acoperite cu căptușeală din aluminiu pentru a prezenta un aspect sofisticat. Cu designul său elegant și caracteristicile inovatoare, camera Acer SpatialLabs Eyes Stereo a fost lăudată de experții în design și a primit prestigioasele premii Red Dot și iF Design Awards 2024.

 

Dincolo de instantanee: streaming 3D și apeluri video în timp real

Camera Acer 3D SpatialLabs merge dincolo de simpla captare de imagini și videoclipuri uimitoare la rezoluție 3D. Aceasta permite streaming 3D în timp real și povestiri, permițând utilizatorilor să partajeze conținutul 3D în direct pe YouTube și pe alte platforme de streaming cu noul Acer SpatialLabs Player 3.0.

Apelurile video vor fi disponibile prin intermediul widget-ului SpatialLabs din trimestrul al treilea și va permite realizarea de videoconferințe 3D mai captivante și la rezoluție înaltă în aplicații precum Teams (1080p), Zoom (720p) și Google Meet (1080p), cu caracteristici personalizabile, pentru a adăuga mai multe niveluri de realism în timpul apelurilor.

 

Indiferent dacă utilizatorii revizuiesc conținutul pe laptopuri sau ecrane Acer SpatialLabs, căști VR/AR sau chiar proiectoare 3D, camera SpatialLabs Eyes ajută la prezentarea bogăției și impactului conținutului 3D așa cum a fost prevăzut. De asemenea, camera vine cu o funcție de galerie descărcabilă, astfel încât utilizatorii să se poată uita înapoi la portofoliul lor 3D și să retrăiască experiența călătoriei lor 3D imersive.

 

O nouă gamă de instrumente de dezvoltare pentru conținut și aplicații 3D

Acer a anunțat, de asemenea, o suită extinsă de instrumente pentru dezvoltatori, inclusiv plug-in-urile SpatialLabs Unreal 5.3 și Unity 2021.3 LTS și 2022.3 LTS. Acestea vor fi accesibile creatorilor 3D la sfârșitul lunii mai. În plus, noua aplicație SpatialLabs Model Viewer Pro, complet compatibilă cu dispozitivele SpatialLabs Pro, va fi introdusă pentru a îmbunătăți experiența de creare de conținut 3D cu noi caracteristici pentru aplicații comerciale. Dezvoltatorii vor putea crea și afișa conținut 3D mai ușor, datorită unui mod de prezentare dedicat care permite afișarea mai multor modele 3D pe un singur dispozitiv. De asemenea, sunt incluse instrumente pentru personalizarea suprapunerilor cu logo-uri și fundaluri, ceea ce îl face ideal pentru instalații 3D în showroom-uri și prezentări în medii profesionale.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://spatiallabs.acer.com/developer

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: