Cum pot utilizatorii cartelei Vodafone Romania sa castige o masina, bani si telefoane

Dupa succesul campaniei pe care l-au desfasurat in toamna, in care clientii Vodafone Romania puteau castiga o masina, vacante si multe alte premii, operatorul telecom extinde conceptul jocului si in aceasta iarna.

Astfel ca utilizatorii cartelei Vodafone pot castiga o masina Mercedes-Benz C-Class Coupe, 4 carduri cu cate 12.000 de euro, 40 de telefoane Huawei Mate 20 Pro(review) si premii de 1 milion de MB. De asemenea, pot fi castigate si o multime de premii instant.

La fiecare reincarcare a cartelei in contul MyVodafone, un client primeste acum doua cutii virtuale cu cartonase de colectie(Mystery Box), una pentru el, pe care o poate deschide si o a doua pe care nu opoate accesa, dar o poate darui unui prieten. De fiecare data cand ofera o astfel de Mystery Box, primeste cadou o a treia cutie cu acelasi tip de continut in cartonase virtuale.

In plus, cei care se inscriu in joc le pot darui prietenilor cartonase duplicate sau de de tip ˶Joker”, pe care le au in colectie. Ei mai primesc un cartonas suplimentar la fiecare accesare zilnica a jocului in contul My Vodafone. Cartonasele pot fi de tip ˶Joker”, acestea aducand premii instant, inclusiv bonusuri de date de la 1.000 de MB la 100.000 MB, sau pot fi colectionate in cele patru categorii de premii.