Stiri

Cutia plăcii grafice NVIDIA GeForce RTX 4050 ar fi fost văzută la evenimentul de lansare RTX 40 de la GALAX

NVIDIA tocmai a lansat și relansat seria de plăci grafice high-end GeForce RTX 40, dar se pare că AIB-urile au fost bine informate cu privire la planurile de viitor, care includ plăci mainstream precum GeForce RTX 4050.

Postat de utilizatorul, TheBloodNinja, în subredditul NVIDIA, putem vedea că GALAX a găzduit recent un mare eveniment de lansare a plăcilor grafice NVIDIA din seria GeForce RTX 40, unde au prezentat noile modele personalizate, inclusiv varianta emblematică GeForce RTX 4090 SG, care a doborât recent câteva mari recorduri mondiale.

De asemenea, la eveniment a fost prezentă și o cutie misterioasă cu eticheta unei plăci grafice din seria NVIDIA GeForce RTX 40, GeForce RTX 4050, care nu a fost lansată. Cutia era așezată sub masa de prezentare, lângă pachetele GeForce RTX 4080 și pare să aibă dimensiuni similare. Ne îndoim că GeForce RTX 4050 va avea aceleași dimensiuni ca și RTX 4090 sau RTX 4050, dar este posibil ca GALAX să folosească un ambalaj similar pentru placa grafică.

Este posibil ca GALAX să fi tipărit din timp cutiile viitoarelor plăci grafice și cineva să le fi adus din greșeală la eveniment. Ne putem gândi la mai multe motive, dar dacă GALAX nu comentează ei înșiși acest lucru, nu vom ști niciodată. Placa grafică GeForce RTX 4050 de la NVIDIA va fi poziționată în gama mainstream, dar nu va fi lansată până la jumătatea anului 2023, deoarece echipa verde are deja un stoc mare de plăci grafice de nivel mediu de care trebuie să scape din inventar.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: