Stiri

Cyberpunk 2077 ediția GOTY ar urma să apară anul viitor

S-ar putea să vedem o ediție Game of the Year (GOTY) a jocului Cyberpunk 2077 anul viitor, potrivit CEO-ului CD Projekt Red.

În cadrul unei întâlniri cu investitorii din Varșovia, Adam Kicinski, CEO al CD Projekt Red, a dezvăluit că intenționează să lanseze o ediție GOTY a jocului Cyberpunk 2077. Această ediție ar urma să apară în 2023, după lansarea DLC-ului său, Phantom Liberty.

În cazul lui The Witcher 3, jocul a apărut pentru prima dată în 2015. Acesta ar urma să primească apoi două expansiuni, cea de-a doua sosind în luna mai a anului 2016. Ediția GOTY a lui The Witcher 3 ar urma să sosească trei luni mai târziu, în august 2016. Dacă CD Projekt Red face același lucru pentru Cyberpunk 2077, ne putem aștepta ca noua ediție să apară la câteva luni după Phantom Liberty. Phantom Liberty este prima și singura expansiune DLC din Cyberpunk 2077, astfel că ediția Game of the Year ar urma să includă jocul de bază și respectiva expansiune. Kicinski a menționat, de asemenea, că o „actualizare substanțială” va însoți lansarea noii ediții. Cu toate acestea, în prezent nu există încă detalii cu privire la ce conține această actualizare.

Phantom Liberty, ediția GOTY și Phantom Liberty nu sunt singurele lucruri pe care CD Projekt Red le are pregătite. Posesorii de The Witcher 3 vor primi, de asemenea, o actualizare Next Gen săptămâna viitoare. Această actualizare va avea actualizări grafice, precum și îmbunătățiri QoL. Nu numai atât, dar jocul original Witcher va primi un remake. Nu numai că va primi o grafică mai bună și un sistem de luptă îmbunătățit, dar și o lume deschisă de explorat. Deși nu avem detalii cu privire la data la care va apărea acest remake, cu siguranță îl putem aștepta cu nerăbdare.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: