AutoLifestyle

Din 12 noiembrie, de la ora 10:30, începe Superspeed la Pro TV!

Începând de săptămâna aceasta, sâmbăta, de la 10:30, Tudor Bratu și Costin Giurgea aduc Superspeed la Pro TV! Aventuri cu mașini puternice, teste comparative cu mașini accesibile, vedete care nu au foarte multe lucruri în comun cu industria auto și momente extrem de amuzante sunt doar câteva dintre elementele care nu vor lipsi din fiecare ediție a emisiunii Superspeed la Pro TV.

Sâmbăta aceasta, Costin și Tudor vor prinde răsăritul la mare și apusul pe cea mai înaltă șosea din România, totul în aceeași zi, cu ajutorul unei mașini cu motor V8 și 510 CP. Tot în această ediție, vom vedea un test comparativ între o mașină franțuzească și una nemțească, din același segment, cu caracteristici asemănătoare, echipări de top plus câteva opționale. De la 10:30, vom afla care dintre ele este câștigătoare și la ce capitole stă mai bine.

Invitata primei ediții Superspeed la Pro TV va fi frumoasa Lili Sandu, care va avea parte de o experiență de neuitat pe circuit, cu o super mașină condusă de Giurgea și Bratu, iar aceasta va da verdictul la final: pe care dintre cei doi îl preferă la volanul mașinii în care ea este pasager.
Sâmbătă dimineața le va aduce telespectatorilor, de la ora 07:00, știrile dimineții și va continua cu o nouă ediție iLikeIT, cu cele mai noi informații din IT și tehnologie, de la ora 10:00 și, de la 10:30, prima ediție Superspeed la Pro TV.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: