Diverta Lipscani CentrulVechi

Sub deviza #plinideviata, reteaua Diverta a deschis fix in Centru Vechi al Bucurestiului, pe strada Lipscani 30-34, un nou magazin, ce se intinde pe o suprafata de 2500 de metrii patrati.

Magazinul Diverta propriu-zis se afla la parter si la etajul 1, pe o suprafata de 1600 de metrii patrati, in timp ce la etajul 2 se afla Artist Cafe, un spațiu intim și elegant în care vor avea loc evenimente culturale. Incepand cu luna mai, la subsolul cladirii, va exista un spatiu dedicat realitatii virtuale, pus in functiune de catre Gateway VR Studio.

Diverta Lipscani Centru Vechi 1

Noul concept store Diverta aduce de asemenea si o zona dedicată suvenirurilor cu specific românesc, denumită „Îmi place România”, cat si zone dedicate experientelor, cum ar fi cea de testare a dronelor, de mixed reality, un loc în care vizitatorii pot pătrunde în lumea realității virtuale.

Declaratie oficiala:

„Diverta Lipscani este mai mult decât un magazin sau o librărie, este un concept store care le va oferi oamenilor încă un motiv să viziteze Centrul Vechi. Pe lângă gama completă de produse și servicii, Diverta Lipscani este o destinație de cadouri și un loc în care îți poți petrece timpul liber, fie că preferi să citești, să savurezi o cafea, să urmărești un spectacol de teatru sau să experimentezi realitatea virtuală”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Diverta Lipscani Centru Vechi 2