Stiri

E3 2023: Microsoft, Sony și Nintendo vor lipsi de la acest eveniment

E3 2023 ar fi trebuit să fie marea revenire a ceea ce a fost cândva cea mai mare convenție de jocuri de noroc de pe planetă. Acest plan va fi mult mai greu de realizat, având în vedere vestea dată de IGN mai devreme astăzi.

Se pare că niciunul dintre deținătorii de platforme de console (Microsoft, Sony și Nintendo) nu intenționează să fie de fapt prezent pe platoul de prezentare la E3 2023. Decizia Sony este cea mai puțin neașteptată, deoarece compania PlayStation a decis să se despartă de ESA chiar înainte ca COVID să se întâmple și să dea peste cap toate convențiile. Nintendo a avut de obicei un stand la Electronic Entertainment Expo, deși anul acesta s-ar putea să considere că nu ar avea prea mult rost, având în vedere că singurul lor joc mare programat în 2023 (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom) va fi deja lansat la acel moment.

Cel mai surprinzător este Microsoft, deoarece compania Xbox face parte din consiliul de administrație al ESA. Cu doar câteva zile în urmă, directorul executiv al diviziei de jocuri, Phil Spencer, a declarat pentru IGN că Microsoft va continua să lucreze cu ESA pentru ca convenția să fie una de succes și, cu toate acestea, se pare că nu va exista nici un stand Xbox la E3 2023.

E3 2023 va fi prima ediție în persoană a expoziției de la COVID încoace. ESA a făcut echipă cu producătorul PAX ReedPop pentru a readuce convenția, iar un purtător de cuvânt al ReedPop a împărtășit un comentariu cu privire la știrile de astăzi.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: