eMAG pune in vanzare bilete la festivalul Electric Castle 2018

eMAG  a devenit oficial partener de vanzare a biletelor pentru festivalul Electric Castle 2018, ce va avea loc in perioada 18-22 iulie la Castelul Bánffy din Bonțida, Transilvania. 

S-au pus in vanzare doua tipuri de pass-uri, unul General Access care are un pret de 299 LEI si unul General Access + Camping ce are un pret de 399 LEI. Biletele cumparate vor fi livrate in format electronic. Puteti achizitiona unul dintre pass-uri, accesand urmatorul link.

Anul trecut, peste 174.000 de persoane au petrecut la cea de a cincea ediţie a festivalului Electric Castle si peste 200 de artisti au urcat pe scene. Festivalul ofera o experienta completa reusind sa rupa barierele dintre muzica electronica, rock, jazz, hip-hop sau reggae, activitatile din timpul zilei si arta contemporana.

Pe langa muzica, participantii la festivalul Electric Castle 2018 vor putea participa la concursuri sportive, workshop-uri de productie audio-video, teatru sau showcase-uri tehnologice. De asemenea, mancaciosii vor putea sa aleaga din 2018 cele peste 30 de vendori de mancare, ce vor acoperi zone de la mancare traditionala, pana la mancare asiatica, specialitati indiene, mancare raw vegan sau deserturi delicioase.