Stiri

HUAWEI revoluționează tehnologia audio open-ear TWS prin lansarea HUAWEI FreeClip, căști avansate cu design stilat

A venit momentul pentru noi experiențe de ascultare. HUAWEI a anunțat o nouă gamă de căști TWS, disponibilă și în România. HUAWEI FreeClip combină C-bridge Design, prima tehnologie open-ear audio din industrie cu Smart Wear Detection, și o durată lungă de viață a bateriei.

Lansate ca parte a statement-ului Fashion Forward asumat de HUAWEI pe segmentul wearable, noile HUAWEI FreeClip aduc în prim-plan atât un design la modă, cât și tehnologia Open-ear Listening. Cu astfel de caracteristici, HUAWEI FreeClip reprezintă o variantă ideală de căști wireless pentru utilizatorii aflați în căutarea unei alternative pentru căștile in-ear. Aceștia vor putea să se bucure de cele mai bune experiențe audio wireless în diferite scenarii, fie că sunt preocupați de sport sau modă, le folosesc în timpul liber sau la birou.

Realizate pentru noile generații

HUAWEI a observat o creștere demografică a utilizatorilor de căști care își doreau ca experiențele de ascultare să fie la cel mai înalt nivel permis de tehnolgia wireless in-ear, dar în același timp să rămână conectați la ce se întâmplă în jurul lor. Acești utilizatori căutau o alternativă pentru căștile in-ear, dar și ceva mai practic în timpul activităților sportive sau de la birou.

În consecință, HUAWEI a dezvoltat HUAWEI FreeClip ca răspuns pentru aceste cerințe în continuă evoluție. Aceste căști open-ear TWS rezolva multe dintre provocările exprimate de acești utilizatori. Sunt un boost de tehnologie pentru cei care practică sportul în aer liber în mod frecvent sau care au nevoie să le folosească pentru multitasking la birou.

C-bridge Design pentru un plus de confort

Pentru a crea niște căști open-ear TWS care oferă un plus de confort și stil, HUAWEI a desfășurat mai multe testări și cercetări pentru a obține echilibrul perfect între ergonomia optimă și design.

S-a ținut cont de trei aspecte, astfel încât căștile să nu blocheze canalul auditiv: Comfort Bean, Acoustic Ball și C-bridge Design. Comfort Bean folosește un design ergonomic în formă de bob care se mulează cu precizie pe curburile complexe și formele diverse ale urechii. Acoustic Ball este bila proiectată pe baza formelor cavității exterioare pentru introducerea fără discomfort în ureche. Conexiunea dintre „bob și bilă” este realizată cu ajutorul C-bridge Design, format dintr-un un senzor adaptiv care învață și ajustează forța de strângere a mecanismului de prindere, reducând astfel tensiunea asupra cartilajului urechii. C-bridge Design a fost dezvoltat pe baza celor mai complexe cercetări inginerești de precizie din întreaga industrie și a reușit să încorporeze nu mai puțin de 9 fire centrale în brațul-consolă.

Fiecare specificație care ține de design are scopul de a oferi siguranță și confort în timpul utilizării, chiar și pentru cei care folosesc căștile pe parcursul întregii zile. În plus, HUAWEI FreeClip au și o durată generoasă de viață a bateriei. La o singură încărcare pot fi folosite opt ore pentru a asculta muzică sau până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare. Acest aspect este important pentru cei care folosesc căștile pentru perioade lungi, la muncă sau în timpul pregătirilor pentru un maraton.

Design-ul inovator de prindere al HUAWEI FreeClip nu blochează canalul auditiv și, pe lângă confort, le permite utilizatorilor să rămână în contact cu zgomotele ambientale, precum cele din trafic. Astfel, căștile pot fi utilizate fără griji în timpul activităților sportive în aer liber. HUAWEI FreeClip au certificare IP54 de rezistență la apă, praf și transpirație. Sunt o variantă ideală pentru cei care au nevoie să rămână conectați la muzica preferată sau la apelurile Bluetooth, în timpul activităților fizice. Zgomotul vântului este anulat cu ajutorul unei tehnolgii care îi va ajuta pe utilizatori să poată vorbi la telefon fără interferențe, chiar și în timp ce merg pe bicicletă sau conduc cu geamurile deschise.

Smart Wear Detection – o altă premieră în întreaga industrie

Un inconvenient al căștilor TWS de până acum era acela că produceau adesea confuzii de tipul „care este casca stângă și care este cea dreapta?”, iar experiența de ascultare devenea incosistentă sau o astfel de încurcătură ducea la discomfort.

Pentru a rezolva acest tip de problemă, HUAWEI FreeClip introduce o nou premieră în design-ul căștilor open-ear, prin care nu se mai fac diferențe între casca dreaptă și stângă. Tehnologia Smart Wear Detection asigură adaptarea căștilor la confortul și conveniența utilizatorilor. Experiența de folosire devine astfel mai intuitivă și lipsită de probleme.

În plus, deoarece căștile pot fi utilizate interschimbabil, durata de viață a bateriei va fi optimizată și mai îndelungată1, în special în situațiile în care cei care le folosesc au nevoie de o singură cască pentru a prelua un apel.

Tehnologia Open-ear Listening și sistemul Reverse Sound Waves, implementate pentru o calitate superioară a sunetului

Mulți dintre utilizatorii de căști se tem că modelele open-ear ar putea afecta claritatea sunetului. În cazul HUAWEI FreeClip acest lucru nu se întâmplă, datorită tehnologiei Open-ear Listening. Aceasta se bazează pe două componente – Dual Magnetic Circuit Moving Coil Unit și sistemul Reverse Sound Waves – care lucrează în tandem pentru a îmbunătăți claritatea audio.

Unitatea de înaltă precizie cu magnet dual asigură capabilități îmbunătățite ale difuzoarelor, sunetul fiind unul puternic și cu tonuri nuanțate în funcție de muzica redată.

Sistemul Reverse Sound Waves le permite utilizatorilor să se bucure de ajustarea inteligentă a volumului și anulează, în același timp, în mod subtil fluctuațiile de sunet. Astfel, cele două componente îmbunătățesc per total experiențele de ascultare la toate capitolele. Suplimentar, HUAWEI FreeClip au proiectate și două orificii acustice care compensează și reduc pierderea de sunete.

Prețuri și disponibilitate

Căștile HUAWEI FreeClip sunt disponibile în România la prețul de 999 lei, în variantele de culoare Black și Purple, iar cei care le vor achiziționa până pe 29 ianuarie 2024 vor primi cadou o brățară de fitness HUAWEI Band 8, în limita stocului disponibil.

Printre beneficiile de care se bucură clienții HUAWEI Store se numără:

  • Livrare gratuită
  • Plata în 12 rate fără dobândă
  • Puncte HUAWEI ce pot fi transformate în discounturi viitoare

Pentru toate detaliile, vă rugăm accesați pagina de produs de pe HUAWEI Store.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: