Stiri

Iată videoclipurile promoționale ale Apple pentru iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro, 15 Pro Max și Apple Watch Series 9

După cum probabil ați aflat deja, Apple a anunțat o mulțime de produse noi în cadrul unui eveniment grandios desfășurat astăzi. Este vorba despre Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

Poate că evenimentul s-a încheiat, dar spectacolul trebuie să continue, așa cum se spune. Așa că Apple a încărcat o mulțime de videoclipuri promoționale pentru noile dispozitive, să aruncăm o privire. Începând cu Apple Watch Series 9, deoarece acesta este primul produs care a fost prezentat.

Trecând mai departe, este timpul să spunem „WOW” pentru introducerea iPhone 15.

În continuare, un tur ghidat al iPhone 15 și iPhone 15 Pro intră în mai multe detalii.

Dacă modelele Pro sunt mai mult pentru tine, atunci următorul videoclip se referă la acestea.

Apple vrea acum să se laude cu câte vieți au salvat funcțiile sale, cum ar fi SOS de urgență prin satelit și detectarea accidentelor pe iPhone, precum și notificările privind ritmul cardiac neregulat și alertele de ritm cardiac ridicat și scăzut pe Apple Watches.

Este acesta un nou nivel scăzut pentru marketing și publicitate în general? Este mai degrabă cel mai ciudat lucru pe care l-ați văzut vreodată? Sau poate cel mai înduioșător? Ar putea fi oricare dintre variante, așa că spuneți-ne ce credeți în secțiunea de comentarii.

Pentru a încheia într-o notă mai bună, iată un fragment din „Get him back!” al Oliviei Rodrigo, un videoclip filmat în întregime cu un iPhone 15 Pro Max.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: