Stiri

Jocurile mari AAA de la Ubisoft vor costa 70 de dolari în viitor, spune CEO-ul companiei

A fost o săptămână importantă pentru Ubisoft. Pentru început, editorul de jocuri a anunțat un acord masiv cu Tencent, care a investit aproximativ 300 de milioane de dolari pentru a achiziționa 49,9% din Guillemot Bros, holdingul Ubisoft.

Apoi, editorul a demonstrat o parte din gama sa în timpul evenimentului Ubisoft Forward, unde fanii au primit actualizări despre ceea ce urmează pentru francize mari precum Assassin’s Creed și The Division, precum și noi informații și imagini cu titluri viitoare precum Mario + Rabbids Sparks of Hope și Skull & Bones.

Acest din urmă joc va fi primul publicat de Ubisoft care va avea un preț de 70 de dolari, iar directorul executiv al Ubisoft, Yves Guillemot, a confirmat pentru Axios că noul preț se va aplica și la viitoarele mari titluri triple A realizate de companie.

Unele dintre jocuri vor avea același preț ca și concurența. Jocurile mari AAA vor veni la 70 de dolari.

De altfel, mai mulți editori au aplicat această creștere de preț de 10 dolari pentru jocurile lor premium încă de la lansarea consolelor PlayStation 5 de la Sony și Xbox Series S|X de la Microsoft. Primul a fost 2K cu NBA 2K21. La vremea respectivă, directorul executiv al Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, a declarat:

Am anunțat un preț de 70 de dolari pentru NBA 2K21, părerea noastră a fost că oferim o serie de experiențe extraordinare, multe posibilități de rejucare, iar ultima dată când a existat o creștere a prețului în prima linie în SUA a fost în 2005, 2006, așa că noi credem că consumatorii erau pregătiți pentru asta.

Până în prezent, aproape toți marii editori s-au alăturat Take-Two cu creșterea prețurilor, cu excepția notabilă a Microsoft. Acestea fiind spuse, Ubisoft însăși va lansa Assassin’s Creed Mirage la un preț de 49,99 dolari, deoarece jocul a fost conceput inițial ca un DLC pentru Valhalla și nu va fi la fel de extins ca o tranșă Assassin’s Creed cu drepturi depline.

Vă reamintim că puteți verifica acum întreaga bibliotecă Ubisoft datorită lunii de încercare gratuită pentru serviciul de abonament.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: