AutoLifestyle

Locatii statii de incarcare Tesla Supercharger in Romania!

Cu siguranta daca detii o masina Tesla sau planuiesti sa iti achizitionezi una in viitorul apropiat, trebuie sa stii ca in curand in Romania vor putea fi gasite statii de incarcare rapida tip Tesla Supercharger. Asadar, acest articol are menirea de a raspunde la cautari precum „statii de incarcare electrice tesla” sau chiar „tesla supercharger statii de incarcare”.

Daca initial pe site-ul oficial al producatorului se afisa faptul ca vor fi deschide statii de incarcare in orase precum Braila, Craiova si Bucuresti, se pare ca aceasta strategie s-a schimbat. Astfel primele statii de incarcare electrica tip Tesla Supercharger vor deschise in 2021 in urmatoarele locatii:

  • Timisoara – se vor instala in primul trimestru al anului 2021
  • Sibiu – se vor instala in al doilea trimestru al anului 2021
  • Pitesti – se vor instala in al doilea trimestru al anului 2021
  • Bucuresti – se vor instala in al doilea trimestru al anului 2021

Instalarea de mai multe statii tip Tesla Supercharger in Romania, chiar si pe drumurile nationale si respectiv autostrazi va tine cont de mai multi factori, de la frecventa folosirii viitoarelor statii pana la puterea de cumparare a masinilor Tesla in Romania. Pentru ca da, de anul acesta Tesla va fi prezent oficial in Romania si vom avea de asemenea un service oficial.

In prezent in Romania sunt pe sosele peste 143 de masini Tesla si numai in 2020 au fost inmatriculate 56 de masini.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: