Stiri

M2 Mac mini este de aproape două ori mai rapid decât un Mac Pro de 6.000 de dolari în testele single core și costă mai puțin de o zecime din preț

Este remarcabil ce diferență de performanță și de preț pot face patru ani. Mac Pro-ul Apple de 5.999 de dolari, pe care compania continuă să îl vândă, este mai lent și semnificativ mai scump decât cel mai recent Mac mini M2. Amintiți-vă că Apple Mac mini M2 costă doar 599 de dolari pentru modelul de bază, ceea ce îl face mai puțin de o zecime din prețul stației de lucru cu procesor Intel.

Pe Twitter, GregsGadgets a postat două rezultate Geekbench 5, arătând cifrele single-core și multi-core aparținând M2 Mac mini și Mac Pro bazat pe Intel. Spre surprinderea sa, dar și a noastră, Mac mini nu numai că obține o performanță de aproape două ori mai mare în testul single-core, dar învinge cu ușurință stația de lucru și în testul multi-core. Am pus la dispoziție rezultatele mai jos.

  • M2 Mac mini – 1,944 in single-core, 8,790 in multi-core
  • 2019 Intel Mac Pro – 1,019 in single-core, 8,037 in multi-core

Aceste rezultate înseamnă că, clienții sau profesioniștii creativi care doresc performanțe îmbunătățite pe un singur nucleu și pe mai multe nuclee nu vor mai avea nevoie de un Mac Pro scump pentru a face treaba în locul lor. Cu toate acestea, doar pentru că M2 Mac mini îl învinge pe Mac Pro în Geekbench 5 nu înseamnă că va câștiga în fiecare benchmark sau sarcină aruncată în calea sa. Din nefericire, în afară de Geekbench 5, GregsGadgets nu a postat niciun alt rezultat, așa că acesta este tot ce avem la dispoziție în acest moment.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: