Stiri

MSI prezintă „Project 491C” – primul ecran de gaming curbat super ultra-wide QD-OLED din lume cu un panou de 240 Hz

MSI tocmai a prezentat monstruosul Project 491C, care va fi primul ecran de gaming QD-OLED super ultra-wide din lume, cu un panou de 240 Hz.

Project 491C este un ecran de gaming curbat de ultimă generație care a fost echipat cu un panou super ultra-wide. Ceea ce este interesant la acest panou este faptul că vine cu tehnologia QD-OLED și oferă utilizatorilor o rată de reîmprospătare impresionantă de 240Hz. Monitorul în sine vine într-un format neobișnuit „SUPER ULTRA-WIDE”, care nu este obișnuit pentru monitoarele de gaming și există doar câteva opțiuni în acest format, dar niciuna până acum cu tehnologie QD-OLED (240Hz).

MSI nu împărtășește încă detalii despre Project 491C, primul display curbat QD-OLED de gaming din lume, dar știm că monitorul va avea o dimensiune de 49″ și o rezoluție UWQHD. Întregul monitor arată fantezist, cu o estetică agresivă de gaming care se desfășoară din față în spate și de sus în jos. Acesta vine cu un suport mare și ar trebui să aibă, de asemenea, o iluminare RGB pe partea din spate, pentru care MSI este recunoscut că o folosește pe ecranele sale de gaming premium.

Compania urmează să dezvăluie mai multe detalii la CES 2023 și a câștigat deja premiul „Innovation” pentru Project 491C. Un lucru este clar, acest monitor premium va avea și un preț premium.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: