Stiri

Noile jocuri de la Microsoft vor primi o creștere de preț în 2023

Astăzi, Microsoft a dezvăluit prin intermediul unei declarații împărtășite cu IGN că noile jocuri first-party lansate în 2023 vor avea un preț majorat de la 60 la 70 de dolari, urmând exemplul altor publisheri. Este vorba despre titluri concepute special pentru Xbox Series S|X.

Acest preț reflectă conținutul, amploarea și complexitatea tehnică a acestor titluri. Ca și în cazul tuturor jocurilor dezvoltate de echipele noastre de la Xbox, acestea vor fi disponibile și cu Game Pass în aceeași zi în care sunt lansate.

Printre lansările first-party confirmate de Microsoft pentru 2023 se numără Forza Motorsport, Redfall și Starfield. Mai sunt și Minecraft Legends și Ara: History Untold, dar acestea ar putea fi exceptate de la această nouă regulă, deoarece primul este disponibil și pe consolele de generație veche, în timp ce al doilea este disponibil doar pe PC. În ceea ce privește restul liniei, este posibil ca cel puțin unul dintre Avowed, Contraband și Senua’s Saga: Hellblade II să se lanseze înainte de sfârșitul anului 2023.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: