Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

NVIDIA Game Ready Driver pentru Atomic Heart și THE FINALS care livrează RTX Video Super Resolution bazat pe AI pentru utilizatorii GeForce

NVIDIA a lansat un nou driver GeForce Game Ready astăzi pentru Atomic Heart cu NVIDIA DLSS 3 și THE FINALS closed beta care începe pe 7 martie.

Acest nou driver vine și cu suport pentru RTX Video Super Resolution (VSR), care folosește AI pentru a îmbunătăți calitatea oricărui stream video prin Google Chrome și Microsoft Edge pe plăcile video GeForce RTX seria 30 sau seria 40.

Game Ready pentru Atomic Heart cu NVIDIA DLSS 3

Când Atomic Heart s-a lansat pe 21 februarie, gamerii GeForce RTX au beneficiat de cea mai bună performanță datorită suportului pentru NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex.

Cu DLSS 3 pornit, performanța 4K pe un GeForce RTX 4090 este crescută cu până la 90%, la 184 FPS, iar pe un GeForce RTX 4080 este crescută cu până la 80% la 146 FPS. Cu un GeForce RTX 4070 Ti la 1440p, DLSS 3 crește performanța cu până la 62%, rulând la setări maxime la peste 160 FPS. Iar DLSS 3 poate ajuta la creșterea performanței și scenarii în care există un bottleneck de la procesor.

Game Ready pentru THE FINALS closed beta!

THE FINALS de la Embark Studios este un shooter free-to-play care urmează să apară, cu acțiunea într-o lume distructibilă, ceea ce face fiecare meci unic. Mult-anticipatul joc este plin și de tehnologii NVIDIA precum:

 • NVIDIA Reflex – Care poate fi activat cu un singur click din meniul de opțiuni. Reflex reduce latența de sistem cu până la 55%, făcând gameplay-ul și mai fluid, acțiunile fiind mai rapide în joc. În jocuri competitive de tip shooter, precum THE FINALS, Reflex oferă gamerilor un avantaj competitiv care poate face diferența dintre câștig și înfrângere.
 • NVIDIA DLSS – Gamerii RTX pot maximiza performanța prin activarea tehnologiei NVIDIA DLSS bazată pe AI.
 • NVIDIA RTXGI este folosit pentru a calcula lumina și umbrele pe măsură ce clădirile sunt distruse și zidurile cad. RTXGI folosește ray tracing accelerat de hardware pentru a produce iluminare globală mai bogată și mai realistă în timp real. Gamerii pot porni modul dinamic RTXGI pentru a experimenta lumina realist în timp ce se răsfrânge în mediul înconjurător, reacționând la distrugeri și interacționând cu fumul și ceața volumetrice.

 

Pe 7 martie începe un nou closed beta pentru o perioadă de 2 săptămâni, oferind gamerilor șansa să experimenteze THE FINALS înainte de lansarea de mai târziu în acest an.

NVIDIA RTX Video Super Resolution este disponibil de astăzi

RTX Video Super Resolution este un upscaler de procesare a imaginii, bazat pe AI care permite gamerilor GeForce să urmărească video upscaled pe monitoare 1440p sau 4K cu sharpness îmbunătățit de AI. Plăcile video GeForce RTX din seria 30 și 40 vor procesa clipuri video la rezoluții scăzute pe Chrome sau Edge pentru a îmbunătăți calitatea video.

Prin combinarea puterii nucleelor Tensor și tehnici de procesare a imaginii bazate pe AI de ultimă generație, RTX VSR îmbunătățește marginile și obiectele din video, eliminând artefactele de compresie. RTX VSR va funcționa pe majoritatea clipurilor video redate pe browser, indiferent dacă este streamer-ul tău preferat pe Twitch sau YouTube, sau conținut din aplicații de streaming precum Netflix, Disney+ sau Hulu.

Mai multe upgrade-uri Game Ready

Driverul NVIDIA Game Ready pentru Atomic Heart și THE FINALS closed beta aduce și alte funcții precum:

 • Optimizări din prima zi pentru
 • Adiția de setări optime GeForce Experience pentru 6 noi jocuri:
  • Atomic Heart
  • Company of Heroes 3
  • Hogwarts Legacy
  • PERISH
  • The Settlers: New Allies
  • Warlander

Despre Driverele Game Ready

Driverele GeForce Game Ready livrează cea mai bună experiență în jocurile tale preferate pentru că sunt calibrate în colaborare cu dezvoltatori și testate extins pe mii de configurații hardware de desktop sau laptop pentru performanță și fiabilitate maxime.

Programul NVIDIA Game Ready Driver a fost create de la 0 drept metodă pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming posibile. Acest program crează o sinergie cu dezvoltatorii de jocuri, setând o cadență regulate pentru schimbul între build-uri de jocuri pre-lansare și drivere. Lucrăm împreună pentru a optimiza și rezolva probleme, și pentru a itera build-uri corespunzătoare, astfel încât atât jocul, cât și driverul Game Ready livrează cea mai bună calitate și performanță la lansare.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: