Ochelarii HTC Vive 3D VR sunt disponibili in Romania - Pret Romania, Disponibilitate, Pareri
Ochelarii HTC Vive 3D VR sunt disponibili in Romania - Pret Romania, Disponibilitate, Pareri

HTC Vive este un handset high-end de realitate virtuala dezvoltat de catre HTC impreuna cu Valve Corporation si lansat oficial pe data de 5 aprilie 2016 intr-un eveniment special. Este conceput pentru a fi utilizat la nivelul oricarei camere de orice dimensiune.

HTC Vive si primul pret din Romania

In Romania, ochelarii de realitate virtuala 3D HTC Vive pot fi gasiti prin intermdiul retailer-ului cel.ro la pretul de 3.589(link).

Detalii despre Ochelarii VR HTC Vive

Ochelarii VR vin cu un display OLED, ce au o rezolutie de 2160×1200 pixeli si cu o rata de refresh de 90Hz. Campul de vizualiare este de 110 grade, iar zona de urmarire este de 15×15 pasi. Kitul HTC Vive include handset-ul de ochelari VR, doua controllere wireless si doi senzori pentru pozitionarea 3D.

Handset-ul de realitate virtuala se bate de la egal la egal cu PlayStation VR si Oculus Rift. Am testat si PlayStation VR, dar experienta este mult mai intensa pe handset-ul HTC.

De asemenea, noua pereche de ochelari a celor de la HTC este compatibila cu peste 1000 de jocuri din Steam. Printre cele mai vandute jocuri de pe Steam pentru HTC Vive se numara: Paranormal Activity: The Lost Soul, Arizona Sunshine, IronWolf Vr, Jobs Simulator, Pavlov VR, VR Sports, Surgeon Simulator, iRacing, Project Card, Onward, Subnautica, Elite Dangerous, Raw Data, Please Don’t touch anything, Tabletop Simulator, Aerofly FS 2 Flight Simulator etc.

Sistem minim recomandat:

  • procesor Intel Core i5-4590 sau AMD FX 8350 (versiuni echivalente sau mai bune);
  • placa video NVIDIA GeForce GTX 970 /Radeon R9 280 (versiuni echivalente sau mai bune);
  • peste 4GB RAM;
  • un port 1x HDMI 1.4 sau DisplayPort 1.2 sau mai nou;
  • un port USB 2.0 sau 3.0;
  • sistem de operare: Windows 7 SP1, Windows 8.1 sau Windows 10;

Mai jos puteti vedea un review al ochelarilor VR: