Lifestyle

Pachet extins de meciuri din Premier League pentru clienții Telekom Romania

Telekom România şi Discovery România anunţă prelungirea pe termen lung a parteneriatului strategic. Astfel, în funcție de pachetele de servicii deținute, clienții de televiziune ai Telekom România și NextGen vor avea în continuare acces la canalele din portofoliul Discovery (Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, ID Xtra, DTX, dar și canalele HD Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD, ID Xtra HD și DTX HD).

Acordul include și canalele din portofoliul Eurosport – Eurosport 1 și Eurosport 2, precum și versiunile lor High Definition, Eurosport 1 HD și Eurosport 2 HD, dar și Eurosport 360, serviciul care oferă pasionaților de sport acces extins la sporturile preferate, inclusiv la transmisiuni de pe mai multe terenuri de la turneele de Mare Șlem. Parteneriatul se referă și la drepturi digitale pentru conținutul Discovery, astfel încât fanii pot accesa emisiunile preferate pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV.

De asemenea, ca parte a acestui acord, Dolce Sport va transmite în exclusivitate o selecție de meciuri din Premier League disputate în zilele de duminică, iar Eurosport 1 va transmite în exclusivitate până la 5 meciuri în direct per etapă, în zilele de vineri, sâmbătă și luni. Prima etapă din Premier League debutează sâmbătă pe Eurosport 1 cu partida dintre Hull City vs. Leicester de la ora 14:15, urmată de Everton vs. Tottenham de la ora 16:30 și Manchester City vs. Sunderland de la 19:30. Experiența Premier League continuă duminică, prin meciul Bournemouth vs. Manchester United de la ora 15:30 și derby-ul Arsenal vs. Liverpool, de la ora 18:00 pe Dolce Sport. Etapa se încheie luni, 15 august, cu meciul dintre Chelsea vs.West Ham de pe Eurosport 1, de la ora 22.

Ne bucurăm că în urma extinderii parteneriatului dintre Telekom România şi Discovery România, clienţii de televiziune ai Telekom se pot bucura în exclusivitate de experienţa vizionării celor mai importante meciuri din cel mai de tradiție campionat de fotbal din lume, având acces atât la partidele transmise în exclusivitate de Dolce Sport, cât şi la cele difuzate în exclusivitate de Eurosport. Campionatul care a adunat superantrenorii Guardiola, Mourinho, Ranieri, Wenger, Conte, Klopp, continuă să se vadă și la Dolce Sport!”, a declarat Vlad Enăchescu, Director Dolce Sport, canalul sportiv al Telekom Romania.

Suntem foarte încântați de continuarea parteneriatului strategic cu Telekom România, care ne permite să ducem mai departe proiectele pe care le-am construit până acum pentru publicul din România. Vom continua cooperarea de succes de până acum, pentru a aduce românilor cel mai bun conținut sportiv și de non-ficțiune. Mai mult, acest parteneriat le aduce pasionaților de fotbal acces extins la Premier League, pentru care am anunțat recent lansarea Premier League Magazin, primul program 100% românesc, produs de Eurosport în exclusivitate pentru fanii din România, începând din 15 august, în fiecare luni, de la ora 20:30, pe Eurosport 1”, a declarat Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery Networks CEE.

Detalii complete despre oferta de televiziune a Telekom România sunt disponibile pe www.telekom.ro .

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: