CompaniiLifestyle

Peste 221.000 de LEI au donat clientii eMAG pentru elevii olimpici ai României

In primele noua luni ale anului, clientii eMAG au donat peste 221.000 de LEI pentru elevii olimpici ai Romaniei, care au participat la proiectul „Hai la Olimpiada!”, dezvoltat de Fundatia eMAG.

„În România, avem elevi și profesori foarte talentați, care uneori nu se întâlnesc. Aici intervin centrele de pregătire pentru performanță „Hai la Olimpiadă!” care le oferă, în primul rând, șansa de a lucra împreună. Sprijinindu-le cu donații, ne asigurăm că potențialul copiilor care își doresc să facă performanță este cultivat cu ajutorul unor profesori valoroși, ale căror metode de predare dau rezultate”, spune Tudor Manea, General Manager.

Clientii retailer-ului pot dona cel mai putin un leu atunci cand comanda un produs vandut de pe site. Suma media donata de la inceputul a fost de 4 LEI, iar luna cu cele mai multe donatii a fost aprilie, cand clientii au donat 41.500 LEI. Cea mai mare suma donata de un client eMAG a fost de 500 de LEI.

Programul „Hai la Olimpiadă!” a fost lansat în 2012, iar până în 2020, Fundația eMAG își propune ca centrele să funcționeze în cel puțin 20 de orașe din țară și cel puțin 5.000 de elevi să beneficieze de pregătire în cadrul lor.

În fiecare an, Fundația eMAG susține, pe lângă centrele de performanță „Hai la Olimpiadă!”, organizarea Olimpiadelor de matematică, fizică și informatică și premiază elevii și profesorii care reprezintă cu succes România la competițiile internaționale. În paralel, Fundația eMAG dotează anual laboratoare de informatică și fizică din liceele în care se desfășoară cursurile centrelor de pregătire. Mai multe despre programul „Hai la Olimpiadă!”: http://hailaolimpiada.ro/

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: