Lifestyle

Pro TV difuzează documentarul Trump versus Trump! Joi, 19 ianuarie, de la 00:15!

Joi, 19 ianuarie, de la ora 00:15, cu o zi înainte de depunerea jurământului și de învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, Pro TV difuzează un documentar de excepție, Trump versus Trump!

Documentarul cuprinde testimoniale din partea unor persoane cheie și oameni politici de la Washington și va aborda aspecte relevante pentru Europa centrală și de Est și pentru țările baltice: se vor alinia Trump și Putin? Va supraviețui NATO? Va continua Uniunea Europeană să existe în formula de astăzi? Cine este în echipa de generali a lui Trump de la Casa Albă și cum îl vor consilia ei pe noul și imprevizibilul președinte ales? Cine sunt consilierii apropiați în care președintele are încredere, sunt republicani sau democrați? Va începe Trump un război comercial cu Europa, vrea să vadă sfârșitul Uniunii Europene?

David Gergen, consilier pentru patru președinți ai Statelor Unite ale Americii și fost director de comunicare la Casa Albă, Amiralul James Woolsey, fost director CIA, Michael McCaul, președinte Homeland Security, David Ignatius, corespondent șef afaceri externe Washington Post și Richard Haass, președinte al consiliului pentru relatii externe se află printre oficialii americani care vorbesc despre învestirea lui Trump în funcția de președinte și ce reprezintă acest aspect la nivel mondial.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: