Incarcator Auto STAR Fast Charge cu casca Blueooth 4.0
Incarcator Auto STAR Fast Charge cu casca Blueooth 4.0

STAR Fast Charge este un incarcator auto pe care l-am testat in ultimele zile prin amabilitatea Quickmobile. Incarcatorul este special din trei motive: dispune de doua porturi USB pentru incarcarea dispozitivelor, de o casca audio de tip handsfree si vine cu iluminare cu LED-uri. 

Avand o lungime de circa 9 cm si o latime de 3.5 cm, incarcatorul auto STAR Fast Charge integreaza doua porturi USB. Unul dintre cele doua USB-uri este special deoarece vine tehnologia Quick Charge 3.0, ce permite incarcarea rapida a anumitor dispozitive. Tehnologia QC 3.0 este suportata in special de device-uri care integreaza un procesor Snapdragon 820, 821, 835, 620, 618, 617 sau 430. Avantajul ar fi acela ca incarca telefonul 0-80% in doar 35 minute si suporta voltaje de la 3.6V pana la 20V. Pe de alta parte, celalalt port incarca cu o viteza de 1A.

In ceea ce priveste handsfree-ul, acesta este atasat la incarcator si se incarca prin niste pini magnetici. Setarea se realizeaza foarte usor. Trebuie sa tineti apasat pe butonul de pe dispozitiv pentru cateva secunde pana cand va incepe sa lumineze un beculet in culorile rosu si albastru. Mai apoi va trebui sa deschideti Blueooth-ul de pe telefonul cu Android sau iOS si sa va conectati la dispozitivul, ce are codul DC001. Dupa ce veti realiza aceasta conexiune intre cele doua dispozitive, veti putea primi pe handsfree apelurile de pe telefon.

De asemenea, prin simpla atingere a partii superioare a dispozitivului, poti alege intre sapte culori LED care vor lumina intr-un mod discret. Design-ul incarcatorului este modern si ofera o nota de eleganta oricarei masini. Astfel, incarcatorul Star este un dispozitiv de maxima utilitate pentru masina ta.

In ambalaj veti gasi incarcatorul auto, care are atasat handsfree-ul, un manual cu intructiuni, niste dopuri pentru urechi de diferite dimensiuni si certificatul de garantie.

Incarcatorul auto Star Fast Charge cu casca Blueooth poate fi gasit in oferta Quickmobile.ro la pretul de 149 LEI.