SEN.SE ThermoPeanut si GuardPeanut - Review, Pret Romania, Pareri
SEN.SE ThermoPeanut si GuardPeanut - Review, Pret Romania, Pareri

SEN.SE ThermoPeanut si SEN.SE GuardPeanut

ThermoPeanut si GuardPeanut sunt doua dispozitive inteligente, lansate oficial acum doua luni la targul de tehnologie CES 2017. Ambele gadget-uri sunt construite in totalitate din plastic si sunt alimentate de o baterie CR2032, ce pot oferi o autonomie de pana la trei luni(bateriile sunt detasabile).

ThermoPeanut este un termometru inteligent ce poate fi aplasat acasa in orice camera, la birou si in orice fel de loc pentru a masura temperatura. Avand o greutate de 7,5 grame si urmatoarele dimensiuni 45x25x5mm, device-ul poate fi amplasat, de asemenea, la haine(pentru a masura temperatura atunci cand sunteti afara) si chiar si in frigider.

GuardPeanut este poate cel mai util dispoziv, asta din perspectiva fapului ca te avertizeaza daca un anumit lucru a fost miscat. Poate fi amplasat pe diverse lucruri, pe genti, pe laptopuri sau chiar pe cutii de bijuterii. Astfel, in momentul in care obiectul este miscat, va porni o alarma sonora iar tu vei primi o notificare pe smartphone. De asemenea, poti sa aplici dispozitivul pe usa si astfel sa monitorizezi cate persoane au intrat in casa.

Ambalaj si accesorii

In ambele pachete veti gasi dispozitivele, ce includ de asemenea o baterie, un manual de utilizare, un breloc de chei si o banda adeziva pentru lipirea dispozitivelor pe diferite suprafete.

Conectivitate si Aplicatie

Ambele gadget-uri inteligente se conecteaza prin Blueooth la toate telefoanele care ruleaza Android 4.3 si iOS 9.3.5 sau versiuni mai recente ale acestora prin intermediul aplicatiei SensePeanut disponibila atat pe Google Play, cat si pe App Store.

Setarea dispozitivelor este relativ simpla. V-a trebui sa instalati aplicatia, sa activati Bluetooth-ul si GPS-ul si sa tineti dispozitivul in apropierea telefonului. Dupa conectarea la telefon, dispozitivul isi va face automat actualizare la software.

Pret si Concluzii

Cele doua dispozitive, SEN.SE ThermoPeanut si GuardPeanut, pot fi gasite in oferta Quickmobile.ro la pretul de 134,90 LEI(link).