Stiri

Scurgere masivă de imagini video cu gameplay-ul GTA 6 (VIDEO)

Următorul episod al seriei Grand Theft Auto de la Rockstar ar putea fi unul dintre cele mai așteptate jocuri video, iar o nouă presupusă scurgere de informații ar putea să ne ofere cea mai bună imagine de până acum a jocului GTA 6. Tezaurul de date, pe care PCGamer l-a descoperit prin intermediul unei postări pe GTAForums de către presupusul hacker însuși, conține aproximativ 90 de videoclipuri cu clipuri din joc, cu coduri de depanare și interfețe care rulează și care ajută la susținerea veridicității afirmațiilor.

Interesant este faptul că hackerul (care se numește „teapotuberhacker” pe GTAForums) pretinde, de asemenea, că este persoana responsabilă pentru recenta spargere a Uber, și spune că a obținut videoclipul prin accesarea contului Slack al unui angajat Rockstar – care este același mod de operare pentru încălcarea masivă a Uber.

Scurgerile în sine par fie legitime, fie falsuri create cu un grad atât de mare de atenție la detalii și autenticitate încât au cucerit ceea ce inițial era o audiență foarte sceptică a membrilor GTAForums.

Diferite clipuri din scurgere înfățișează atât personaje protagoniste masculine, cât și feminine, ceea ce se potrivește cu alte rapoarte despre ce ne putem aștepta în viitorul joc. De asemenea, acestea arată un gameplay care are loc într-un oraș fictiv din Miami-analogic, ceea ce se potrivește din nou cu primele rapoarte despre ceea ce GTA 6 va aduce francizei.

Este demn de remarcat faptul că aceste videoclipuri arată probabil o versiune mai veche, ceea ce unele indicii arată că ar putea fi din jurul anului 2017. Se pare că jocul se află în dezvoltare din 2014 (GTA 5 a fost lansat inițial în 2013), așa că ar fi rezonabil să ne așteptăm ca instantanee de dezvoltare să fie din diverse build-uri de-a lungul anilor.

La începutul acestei luni, Rockstar a afișat creditele de la GTA 5 și GTA 5 Online pe site-ul său web, intitulând pagina „Mulțumesc”, ceea ce mulți au luat-o ca pe un semn că se încheie dezvoltarea activă a celui de-al cincilea episod al seriei, care a durat mult timp și a fost mult extins, pentru a se concentra mai direct pe viitoarea continuare.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: