Device-uriReview-uriTehnologie

[Review] Sonos Move Lunar White

Nu stiu cati ati auzit de brandul Sonos, dar Sonos este unul dintre principalele branduri în materie de experiențe audio, care prioritizează constant sunetul și pune pe primul plan experiența de audiție. Recent am avut ocazia sa testez cel mai nou model de boxa portabila, Move in varianta de culoare Lunar White si nu una, ci doua astfel de modele pentru a avea parte de o experienta multi-room premium.

Sonos Move este o „boxa portabila” destul de masiva, avand o inaltime de mai bine de 24 de centimetri si o greutate de 3 kilograme, greutate ce este datorata in principal bateriei interne ce ofera o autonomie de mai bine de 11 ore. Design-ul este unul premium fiind realizat in totalitate din policarbonat. De asemenea, pe spate regasim un maner ergonomic special pentru a apuca boxa si de a putea sa o transporti dintr-un loc in altul.

Incarcarea dispozitivului se realizeaza in doua feluri, in functie daca stai acasa sau pleci in deplasare. Astfel ca daca stai acasa, incarcarea o poti realiza prin simpla asezarea a boxei Move in dock-ul special, iar daca pleci in vacanta si o iei cu tine o poti incarca prin portul USB Type-C amplasat pe spate.

Sunetul este ceea ce defineste brandul Sonos. Inca de la inceput am împerecheat cele doua dispozitive in modul Stereo facand experienta audio din propria casa una imersiva. Basul este unul profund, iar nivelurile de volum sunt extrem de ridicate pentru a avea parte de o auditie cat mai buna chiar si atunci cand esti in aer liber. Si totusi la volum maxim, sunetul nu este deloc distorsionat, ceea ce este impresionant.

In ceea ce priveste conectivitatea, aceasta se realizeaza prin doua feluri, WiFi si respectic Bluetooth. Ce recomand este ca atunci cand sunteti in casa sa lasati conectata boxa/boxele la WiFi, iar atunci cand plecati in deplasare sa o conectati la Bluetooth cu telefonul. Un alt lucru de remarcat ar fi faptul ca este totodata si un smartspeaker, asta si pentru ca integreaza cei mai inteligenti asistenti virtuali de pe piata, Amazon Alexa si Google Assistant. Practic cand esti conectat la WiFi-ul din casa ai posibilitatea sa dai skip la melodii, sa verifici stirile s.a.m.d doar prin intermediul comenzilor vocale.

In concluzie daca iti doresti sa ai parte in casa de calitate audio la nivel superior, Sonos Move este din punctul meu de vedere o alegere ideala. De asemenea, este genul de boxa portabila care va face senzatie la diversele party-uri.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: