Stiri

Suma incredibilă cu care s-a vândut un iPhone original sigilat!

Apple a lansat iPhone-ul original în 2007, care a revoluționat industria smartphone-urilor. Dispozitivul a reprezentat o descoperire în categoria dispozitivelor portabile care a determinat concurența să urmeze la scurt timp după aceea. iPhone-ul original este un dispozitiv rar, care poate ajunge astăzi la mii de dolari. Potrivit ultimelor informații, un iPhone original sigilat a fost vândut la o licitație pentru suma uriașă de 63.000 de dolari. Aceasta este cea mai mare valoare înregistrată vreodată pentru acest dispozitiv până în prezent.

Licitația a fost găzduită de LCG Auctions, care a început pe 2 februarie și s-a încheiat pe 19 februarie. iPhone-ul original a primit în total 27 de oferte și a fost vândut pentru 63.356,40 dolari. Inițial, aparatul a avut un preț de vânzare cu amănuntul de 599 de dolari. Prin comparație, iPhone s-a vândut pentru un preț de peste 105 ori mai mare decât cel inițial. Deși dispozitivul este considerat acum de epocă, este surprinzător să vezi că a adunat peste 63.000 de dolari la 15 ani de la lansare.

Un alt aspect important este povestea din spatele licitației. Proprietara inițială a primit iPhone-ul ca un cadou de la prietenii ei în 2007. La acea vreme, iPhone-ul putea fi folosit doar pe operatorul AT&T. De aceea, ea a decis să îl păstreze în ambalajul original. A fost scos la licitație 15 ani mai târziu și a fost vândut la cel mai mare preț de până acum.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: