Stiri

Suportul Red Dead Online se pare că încetinește pentru ca Rockstar să se poată concentra pe GTA 6 (și GTA Online)

Astăzi, Rockstar a lăsat să se înțeleagă în mod discret că suportul pentru Red Dead Online va încetini pentru a se putea concentra pe dezvoltarea Grand Theft Auto VI. Dezvoltatorul a detaliat, de asemenea, la ce se pot aștepta jucătorii Red Dead Online în ceea ce privește actualizările în viitor.

În primul rând, atât jucătorii noi, cât și cei experimentați se vor implica în multitudinea de activități deja adăugate în această lume masiv de bogată, inclusiv Roluri de specialist, misiuni cooperatiste bazate pe poveste, Moduri Showdown competitive și multe altele, vom continua să prezentăm aceste adăugiri unice prin intermediul evenimentelor lunare Red Dead Online pe măsură ce avansăm, astfel încât jucătorii de toate nivelurile să se poată bucura de tot ceea ce are de oferit această vastă frontieră.

Pe lângă evenimentele speciale de sezon și îmbunătățirile de experiență – plus alte schimbări pentru a îmbunătăți și menține un mediu Red Dead Online sănătos – plănuim să dezvoltăm modurile existente și să adăugăm noi misiuni Telegram în acest an, mai degrabă decât să livrăm actualizări majore de conținut tematic, ca în anii precedenți, și vom continua să evidențiem și să împărtășim eforturile creative ale comunității noastre Red Dead cu fiecare ocazie prin intermediul Newswire și nu numai.

Așa cum am menționat în titlu, în timp ce suportul Red Dead Online ar putea încetini, GTA Online nu va suferi de aceleași probleme. La urma urmei, GTA: O continuă să înregistreze un succes incredibil la aproape zece ani de la lansare, așa că pare a fi o alegere rezonabilă pe baza bazei active de jucători.

În doar câteva săptămâni, o nouă actualizare va ajunge în GTA Online pe toate platformele, care va extinde carierele criminale de executiv, motociclist, traficant de arme și proprietar de cluburi de noapte – alături de un set de misiuni de contact care prezintă oportunitatea de a depune jurământul în calitate de agent special de teren al IAA pentru a investiga o conspirație criminală în devenire.

Această actualizare va include, de asemenea, unele modificări care au fost solicitate de mult timp de către comunitate – cum ar fi reducerea eficienței rachetelor de orientare și a contramăsurilor de pe Oppressor Mk II, oferirea unei modalități mai convenabile de a accesa gustări și armuri și posibilitatea de a lansa misiuni de vânzare în sesiunile doar pe bază de invitație. Acestea sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse experienței care vor veni în această vară în GTA Online, pe măsură ce vom continua să încorporăm mai multe feedback-uri ale jucătorilor și alte învățăminte care vor merge mai departe.

De asemenea, vom crește unele dintre plățile GTA$ în tot jocul pentru a recompensa jucătorii pentru timpul lor – indiferent de ceea ce aleg să joace. Cu o gamă atât de largă de lucruri de făcut în GTA Online, credem că majorarea acestor plăți va permite oamenilor o mai mare libertate de a face ceea ce le place și de a obține mai repede ceea ce își doresc.

Gărzile de corp, asociații și membrii MC vor vedea plățile crescute pentru a încuraja și recompensa jocul cooperativ – împreună cu plățile GTA$ crescute într-o varietate de activități, inclusiv plăți mai mari în Races, Adversary Modes și în anumite Heist Finals.

În plus, angajamentul nostru continuu față de evenimentele sezoniere special create, bonusurile și cadourile suplimentare, provocările comunității și alte surprize pentru jucători vor asigura că Los Santos rămâne la fel de dinamic și imprevizibil ca întotdeauna.

În știri conexe Rockstar, modurile Red Dead Redemption 2 și Grand Theft Auto 5 Virtual Reality ar putea fi retrase în curând din cauza unei notificări DMCA trimise de Take-Two lui Luke Ross.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: