Intrerupator inteligent Tenda SS3 Review Romana

De mai bine de cativa ani, piata de device-uri inteligente de tip smart-home a fost bombardata de diverse becuri smart, ce pot fi controlate atat prin intermediul aplicatiilor dedicate cat si prin intermediul asistentilor inteligenti precum Google Assistant sau Amazon Alexa. Un tip dispozitiv care intr-adevar nu a avut parte de foarte multa reclama sunt intrerupatoarele smart, precum Tenda SS3, pe care am avut ocazia sa il testez prin intermediul celor de la Tenda Romania.

Principalul punct forte al lui Tenda SS3 ar fi acela ca la nivel de design se asemeana extrem de mult cu un intrerupator clasic, iar singura culoare in care este disponibil este alb. Totusi, pentru a satisface diversele nevoi ale consumatorilor, eu unul as fi facut device-ul disponibil in mai multe variante de culoare. Instalarea se realizeaza destul de usor, trebuind doar sa indepartezi vechiul intrerupator, sa monstezi noul intrerupator in soclul din perte si sa il configurezi cu ajutorul aplicatiei Beli. In cazul in care nu sunteti priceputi la montarea unui astfel de dispozitiv, recomand sa vorbiti cu un electrician pentru instalare.

Un alt avantaj al acestui dispozitiv ar fi acela ca te scuteste de achizitionarea a multor becuri smart, fiind totodata compatibil cu Google Assistant si Amazon Alexa, permitand controlul luminii prin intermediul comenzilor vocale. De asemenea, prin intermediul aplicatiei dedicate, Beli, poti programa pornirea si oprirea automata a luminii si poti seta diverse timere.

Tenda SS3 poate fi gasit in magazine de la un pret de 148 LEI.