Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

TOKERO lansează un program de educație financiară și carieră care țintește milioane de înscrieri în primii ani

TOKERO, cea mai importantă platformă locală de exchange crypto din România, anunță lansarea programului de educație financiară și de carieră “Level Up 2024-2028“, o platformă ce are la bază un instrument inovator, propriul token utilitar – TOKERO Level Up TOKEN. Programul își propune creșterea gradului de educație financiară la nivel local și global prin utilizarea celor mai moderne și atractive instrumente și tehnologii, respectiv criptomonedele și blockchainul. Obiectivele programului vizează să impacteze 100 de milioane de oameni în primii 5 ani de activitate, depășind atât granițele României, cât și ale Europei.

TOKERO Academy, platforma de educație financiară și de carieră dezvoltată de TOKERO își propune să rezolve problemele legate de lipsa unei educații financiare la scară largă a populației printr-o abordare dinamică și interactivă. Printr-un simplu cont și o investiție minimă de 15 euro, utilizatorii învață să realizeze o primă tranzacție, o alimentare de cont și, de asemenea, să facă față primelor emoții caracteristici investitorilor.

Conținutul platformei va fi dezvoltat împreună cu lideri din domeniul financiar și ghidează utilizatorii de la noțiuni de bază precum utilizarea unui card bancar pentru cumparaturi online, deschiderea unui cont de economii, sau constituirea unui fond de urgență și continuă la nivel avansat cu informații despre investiții prin ETF-uri internaționale, forex, runde de investiții pentru companii, listări pe bursa, private equity și leveraged buy-out.

Programul TOKERO vine ca răspuns la interesul crescut la nivel mondial pentru adoptia și accesul în lumea crypto, principalele motive fiind platformele ușor de utilizat, necesarul redus de cunoștințe tehnice pentru a tranzacționa, posibilitatea de a investi sume foarte mici cu oportunitatea unui return mare. Astfel, blockchain devine Internet 2.0, Bitcoin devine Aur 2.0, criptomonedele devin deja banii și investițiile viitorului, astfel încât învățarea continuă este cheia în viitorul digital nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a prospera.

Am avut ideea unui astfel de token încă de acum 4-5 ani. Aproape orice exchange de crypto ajuns la maturitate are un astfel de token care poate ajuta foarte mult la creșterea ecosistemului prin posibilitățile avansate de interacțiune și motivare a utilizatorilor. Am temporizat acum lansarea token-ului TOKERO Level Up pentru că ne-am dorit să avem o utilitate cât mai bună și un moment propice al pieței și simțim că în acest moment, pe start de nou bull-market, cu halvingul foarte aproape și cu adopția în creștere continuă, avem cel mai bun timing și s-a conturat o nevoie reală de piață la care răspundem cu TOKERO Token”. Sabin Simionescu, Co-CEO și Co-fondator TOKERO.

 „În ultimele luni s-au conectat toate piesele de puzzle cu tot ce am construit în   ultimii 6 ani, încă de când TOKERO era în faza de proiect. Am construit mai întâi un exchange, apoi un launchpad, apoi o platformă de educație și acum acest token care va fi combustibilul întregului ecosistem TOKERO atât prezent, dar mai ales viitor. Acum, la TOKERO, ajutăm userii să evolueze în carieră de la începători la profesioniști, antreprenori și chiar investitori punându-le la dispoziție un adevărat ecosistem tehnic și de business. Spre deosebire de marea majoritate a proiectelor, nu oferim doar educație ci și posibilitatea de a face carieră. From zero to hero!” a declarat Marius Morra, CEO și Co-fondator TOKERO.

Platforma TOKERO Academy propune un proces de onboarding simplu și atractiv care ghidează utilizatorii cu ajutorul unui set de video-uri introductive despre crypto, apoi îi susține cu elemente de bază necesare în parcursul financiar al oricărui investitor. Un rezultat important direct este faptul că viitorii investitori ajung să înțeleagă gradul mare de risc al investițiilor în criptomonede și ulterior încep să își diversifice portofoliile. Un alt element inovator al programului este că unele din cursurile crypto vor avea o componentă de Learn 2 Earn, în care diverse monede sponsorizează cursanții să parcurgă întreg cursul și îi recompensează pentru finalizarea cu succes a testelor de absolvire.

În ceea ce privește componenta sa de carieră, programul “LEVEL UP 2024-2028” inițiat de TOKERO își propune să devină o rețea globală de educație financiară, de profesioniști în crypto și de distribuție a celor mai bune proiecte din ecosistemul crypto. Un rol foarte important în procesul de adopție la scară largă în segmentul de carieră îl vor avea “The Crypto Mayors” (“Crypto-Primarii”), reprezentanții TOKERO în teritoriu și cei mai importanți ambasadori ai platformei despre care compania va da curând detalii privind statutul, responsabilitățile și beneficiile acestora în viitorul ecosistem.

 

Despre TOKERO

TOKERO este un exchange de criptomonede, fondat în 2017, care a câștigat premiul de „Cel mai Bun Exchange din România” în 2023 la Crypto Expo Europe.

TOKERO a evoluat în perioada 2017-2023 într-un ecosistem complex de business al cărui scop este să accelereze adopția crypto și să educe publicul în domeniul investițional, creând premisele pentru o societate conștientă și performantă din punct

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: