Stiri

Trei noi jocuri primesc upgrade cu DLSS

NVIDIA vrea să cucerească gamerii GeForce de Valentine‘s Day cu cadoul perfect, și anume 3 noi jocuri noi cu DLSS! Săptămâna aceasta Banishers: Ghosts of New Eden se lansează cu DLSS 3, în timp ce Smalland: Survive the Wilds și Skull and Bones se lansează cu DLSS 2.

De asemenea, NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready astăzi, care optimizează experiența în Skull and Bones.

Upgrade de performanță cu DLSS

Iată noutățile de săptămâna aceasta:

  • Banishers: Ghosts of New Eden – se lansează pe 13 februarie cu DLSS 3, DLSS 2, Reflex și DLAA. La 4K cu setări maxime pornite, utilizatorii de plăci video GeForce RTX seria 40 vor vedea un spor de performanță crescut în medie de 1.8X. Upgrade-ul cu DLSS permite celor care au GeForce RTX 4090 și RTX 4080 SUPER să treacă de 144 FPS în 4K, cei care au GeForce RTX 4070 Ti SUPER pot să se joace la peste 120 FPS, iar cei care au GeForce RTX 4070 SUPER să treacă de 100 FPS.
  • Smalland: Survive the Wilds – iese din early access pe 15 februarie cu DLSS 2.
  • Skull and Bones – se lansează pe 16 februarie cu DLSS 2 & Ray Tracing.

Despre driverele GeForce Game Ready

Driverele GeForce Game Ready livrează cea mai bună experiență în jocurile tale preferate pentru că sunt calibrate în colaborare cu dezvoltatori și testate extins pe mii de configurații hardware de desktop sau laptop pentru performanță și fiabilitate maxime.

 

Programul NVIDIA Game Ready Driver a fost create de la 0 drept metodă pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming posibile. Acest program crează o sinergie cu dezvoltatorii de jocuri, setând o cadență regulate pentru schimbul între build-uri de jocuri pre-lansare și drivere. Lucrăm împreună pentru a optimiza și rezolva probleme, și pentru a itera build-uri corespunzătoare, astfel încât atât jocul, cât și driverul Game Ready livrează cea mai bună calitate și performanță la lansare

 

 

Link-uri utile:

Articol despre noile jocuri cu DLSS pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/dlss-3-banishers-ghosts-of-new-eden/

 

Detalii despre Game Ready Driver pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/skull-and-bones-game-ready-driver

 

Lista cu toate jocurile și aplicațiile RTX:

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/nvidia-rtx-games-engines-apps/

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: