Stiri

Urmăriți Livestream-ul de prezentare a GPU-ului NVIDIA GeForce RTX 40 „GeForce Beyond” aici

NVIDIA este pregătită să dezvăluie următoarea generație de GPU-uri GeForce RTX 40 în cadrul Livestream-ului „GeForce Beyond”, care va avea loc în mai puțin de 24 de ore. NVIDIA a inițiat un teaser și o campanie uriașă pentru gama sa de plăci grafice de ultimă generație care va ajunge la consumatori în cursul acestui an.

Livestream-ul NVIDIA „GeForce Beyond” va cuprinde o prezentare completă a CEO-ului Jensen Huang. Cu mai puțin de 24 de ore până la lansare, nu putem să nu fim entuziasmați de o nouă generație de familie de plăci grafice de gaming din partea echipei verzi.

CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang, a confirmat deja că vom afla mai multe despre arhitectura GPU de gaming de nouă generație până luna viitoare, la GTC 2022. Următoarea iterație a NVIDIA GTC va avea loc pe 19 septembrie și va dura până pe 22 septembrie, în timp ce discursul principal al CEO-ului este așteptat să aibă loc pe 20 septembrie.

Se așteaptă ca NVIDIA să prezinte în cadrul evenimentului gama sa de generație următoare, inclusiv GeForce RTX 4090, RTX 4080 și RTX 4070. Aceste plăci grafice vor inaugura o nouă eră a procesării video de înaltă performanță pe PC-uri și vor oferi noi caracteristici avansate care vor duce jocurile la un alt nivel.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: