Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

“Alege-ti viitorul” este unul dintre cele mai noi programe lansate international de catre Vodafone, concepute pentru a oferi îndrumare în carieră în economia digitală și acces la cursuri pentru un număr de 10 milioane de tineri din 18 țări, inclusiv România.

Programul include si o ramura de numita “Future Jobs Finder”, ce le ofera posibilitatea tinerilor sa isi formeze noi abilități și să găsească oportunități de angajare în domenii ale economiei digitale.

Dupa accesarea platformei, este necesara rezolvarea unui quiz, prin care se raspunde prin Emoji-urile, pentru a se identifica aptitudinile și interesele fiecărui utilizator, apoi să le organizeze pe categorii, într-o listă de joburi specifice economiei digitale. Un al doilea pas constă în identificarea oportunităților de angajare disponibile pe piețele alese de utilizatori, inclusiv poziții locale și internaționale în cadrul Vodafone, acestea fiind integrate de platforma globală Indeed, cel mai mare motor de căutare de locuri de muncă din lume. Utilizatorii pot avea acces, de asemenea, la cursuri online relevante pentru formarea de abilități digitale, multe dintre acestea fiind disponibile gratuit. Prin completarea testelor, utilizatorii primesc și un rezumat al aptitudinilor și intereselor rezultate, pe care le pot include în CV sau când aplică pentru un loc de muncă.