TehnologieTelecom

Vodafone oferă internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților

Pe data de 14 februarie, Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani, oferind trafic de date nelimitat si gratuit.

Astfel toti cei 8,7 milioane de utilizatori ai retelei rosii care au cartele prepaid sau abonamente vor beneficia de acces nelimitat si gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming si a folosi social media in Supernet 4G+ de Ziua Îndrăgostiților.

„2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

Vodafone este primul operator din Romania ce a oferit internet gratuit si nelimitat pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015 și apoi în februarie 2016. De asemenea, operatorul a oferit internet nelimitat și gratuit la metroul bucureștean în perioada februarie-martie 2016 și în orașele Iași și Cluj în perioada septembrie-octombrie 2016.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: