Tehnologie

Xiaomi a prezentat o incarcare 0-100% in doar 8 minute

Se pare ca fenomenul incarcarii rapide pe telefon a escaladat din nou, Xiaomi doborand un nou record. Producatorul chinez a prezentat un demo cu un device custom Mi 11 Pro cu baterie de 4000 mAh, ce s-a incarcat 0-100% in doar 8 minute, acest lucru fiind posibil datorita incarcarii prin fir la 200W.

De asemenea, un record a fost stabilit si la capitolul incarcare wireless, unde device-ul a avut parte de o incarcare full in doar 15 minute, incarcarea fiind realizata la 120W. Practic prin intermediul incarcarii denumite de Xiaomi, HyperCharge, ii trebuie doar 44 de minute pentru a ajunge la 10% si doar 3 minute pentru a ajunge la 50%. De-a lungul incarcarii, puterea fluctueaza intre 15W si 198W.

In cazul incarcarii wireless, primele 10 procente ale bateriei vor aparea dupa aproximativ un minute, iar cele 50% dupa 7 minute. Cu siguranta genul acesta de incarcare va duce in timp si la o degradare mai rapida a bateriei. De altfel, nu exista deocamdata vreo data de lansare oficiala a tehnologiei.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: