AutoLifestyle

Xioami lanseaza trotinetele electrice Mi Electric Scooter Pro 2 & Scooter 1S

Intr-un eveniment special de ieri dedicat propriului ecosistem, Xiaomi a prezentat noua generatie de trotinete electrice, Mi Electric Scooter Pro 2 si Mi Electric Scooter 1S. Interesant este ca lansarea celor doua scootere se intampla la mai bine de trei ani de zile de cand compania chineza a lansat prima si poate cea mai folosita trotineta din lume, M365.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Noua trotineta dezvoltata de catre Xiaomi ofera o autonomie de 45 km si o viteza maxima de 25 km pe ora. De asemenea, se garanteaza o urcare fara efort a pantelor inclinate cu pana la 20%, datorita motorului ce are o putere de 300W.

Avem parte de frana electrica pe fata si de frana mecanica pe spate si de un far mult mai puternic de 2W, ce poate sa ilumineze de pana la o distanta de 10 metri in fata. Vine cu un ecran LCD integrat ce le permite utilizatorilor să vizualizeze și să controleze o gamă largă de parametri.

Mi-ar fi placut totusi ca acest Scooter Pro 2 sa vina echipat si cu niste suspensii, ce sa atenueze diverse denivelari etc. In ceea ce priveste pretul, acesta va fi de 500 euro.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Mi Electric Scooter 1S este practic un rebranding al trotinetei MIJIA Electric Scooter 1S lansata in urma cu ceva timp in China. Cantareste 12.5 kilograme si ofera o autonomie maxima de 30 km, cat si o viteza de pana la 25 km/h. De asemenea, a fost îmbunătățit ecranul cat si farurile pentru a nu avea probleme in trafic.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S va fi disponibil spre vanzare la un pret de 400 euro

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: