Stiri

A16 Bionic învinge fără efort A15 Bionic – Performanță multi-core cu 14 procente mai mare

În ultima scurgere de informații legată de benchmark-uri, A16 Bionic a avut o performanță slabă față de A15 Bionic, nereușind să își învingă predecesorul în rezultatele multi-core, iar singura sa salvare a fost obținerea unui avans în testul single-core. Acum, scorurile actualizate sunt aici, iar cel mai recent SoC pentru iPhone de la Apple se comportă la fel de bine cum v-ați aștepta, obținând un avantaj considerabil față de cel mai rapid siliciu pentru smartphone-uri Android.

Scorurile actualizate au fost împărtășite de ShrimpApplePro, deși credem că acesta a făcut o greșeală în tweetul său, deoarece a scris „14 Plus VS iPhone 13 Pro Max” și, din moment ce ambele telefoane au în comun același chipset, și anume A15 Bionic, scorurile lor single-core și multi-core ar fi fost similare, dar nu este cazul aici.

Cineva de pe Twitter a împărtășit informații utile despre numărul de desemnare al iPhone-ului, iar în imaginea de mai jos, „iPhone15,2” aparține iPhone 14 Pro, care, după cum știți cu toții, dispune de cel mai nou A16 Bionic. Scorul single-core este similar cu ceea ce a raportat benchmark-ul anterior, dar în cele mai recente cifre, există o creștere masivă a performanței multi-core. A16 Bionic a atins un scor de 5.455, comparativ cu cel de 4.790 al iPhone 13 Pro Max.

În timpul anunțului oficial al celui mai recent SoC Apple, compania a subliniat accentul pus pe eficiența energetică, dar știam de undeva că, din moment ce cel mai recent siliciu personalizat este produs în masă pe arhitectura de 4 nm a TSMC, se așteptau îmbunătățiri în materie de performanță. Cu cele mai recente rezultate, A16 Bionic nu numai că îl învinge fără efort pe A15 Bionic, dar câștigă un avans mai mare și drepturi de laudă în clasamentele privind performanța SoC-urilor pentru smartphone-uri.

Cu toate acestea, Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm este aproape de lansare, pe 14 noiembrie și se spune că va fi produs pe același proces de 4 nm de la TSMC. Suntem nerăbdători să vedem cum se va descurca față de A16 Bionic.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: