Masini RAR ITP istoric kilometri gratis licitatii online

ADESA Europe este cel mai noua platforma de licitații online de vânzări de mașini lansata de către compania KAR, rezultatul unui proces de rebranding al cunoscutului site CarsOnTheWeb.

Ce este interesant este faptul ca platforma se extinde in afara Americii de Nord si peste hotarele Regatului Unit, in Europa Occidentala. In Romania, în 2018, peste 66 de mii de vehicule au fost comercializate prin intermediul CarsOnTheWeb, fiind una dintre cele mai importante cinci piețe.

Marca ADESA Europe se extinde pe fiecare piață unde desfășoară operațiuni de vânzare prin filialele sale din Belgia, Franța, Germania, Italia, Olanda și Spania.  

ADESA Europe oferă vânzătorilor și cumpărătorilor de mașini din Europa o gamă largă de servicii de licitații de vehicule, de transport, finanțare și asistență. Instrumentele online și mobile ale companiei sunt disponibile în 19 limbi, inclusiv română și oferă o gamă largă de funcționalități, precum căutări în timp real, plasarea ofertelor, efectuarea plăților și planificarea logistică. ADESA Europe oferă servicii complexe de tranzacții compatibile cu regulile în materie de TVA, servicii de transmitere a documentelor și asistență post-vânzare pentru tranzacțiile peste hotare, care reprezintă 97% din totalul acordurilor realizate prin intermediul platformei.