Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Ieri am avut parte de doua premiere in Romania: lansarea primelor abonamente 5G in Romania si disponibilitatea oficiala a serviciului Apple Pay.

Red Infinity 17 si Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în rețeaua operatorului. Din câte vad pe site-ul www.vodafone.ro/supernet5g cele doua abonamente pot fi achiziționate doar la pachet cu smartphone-ul compatibil 5G Xiaomi Mi Mix 3.

Astfel ca pentru RED Infinity 17, vei plăti un avans pentru telefon de 25 euro și o rata luna de 216 euro, iar pentru RED Infinity 25 o rata lunara de 30 euro și un avans de 96 euro.

Declaratie oficiala:

„Suntem foarte mândri să fim printre puținii operatori de la nivel global și primul din România care au lansat servicii și ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbește despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovație, nu doar la nivel local, dar și la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menținem angajamentul de a ne continua misiunea și investițiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generație pentru a susține și a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România