Allview
Allview

Allview a anuntat printr-un comunicat de presa ca doneaza catre toate Directiile de Sanatate Publica din tara, 150.000 de masti pentru a asigura necesarul nevoilor imediate atât pentru angajații acestora, cât și pentru personalul instituțiilor din județ, direct implicate în lupta cu COVID-19.

In perioada ce urmeaza, compania din Brasov va dona și altor instituții, ONG-uri sau forme de organizări sociale cu scop umanitar, pentru a contribui la reducerea transmiterii comunitare a virusului COVID-19.

Declaratie oficiala:

„În această perioadă este important să dăm dovadă de solidaritate, empatie și implicare. Primii care ne-au arătat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflați la datorie zilnic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși pericolului de a contacta virusul. Prin aceste donații ne dorim două lucruri, să le arătăm recunoștința față de eforturile depuse de ei dar și să îi ajutăm să diminueze riscurile la care se supun.” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.