Companii

Allview & HOSPICE – Un gest mic pentru o fapta mare

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, sprijină Fundația HOSPICE Casa Speranței prin proiectul “Un gest mic pentru o faptă mare”.

Campania își propune să aducă zâmbete și mângâiere pentru cât mai multe persoane aflate în suferință.

Cu fiecare produs comandat de pe site-ul allview.ro clienții au posibilitatea de a dona o sumă la alegere în beneficiul copiilor și adulților care se luptă cu o boală incurabilă și care se află în grija Fundației HOSPICE.

Ne arătăm în acest fel sprijinul continuu atât față de semenii noștri care înfruntă boli necruțătoare cât și față de cei care și-au făcut o misiune din a-i ajuta. Dincolo de acțiunile punctuale de sponsorizare pe care dorim să le ducem mai departe, vrem să oferim suport pe termen lung și să-i încurajăm pe toți cei din jur să contribuie pentru că împreună putem face din gesturi mici fapte mari”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Parteneriatul dintre Allview și HOSPICE Casa Speranței a început în iunie anul acesta, cu ocazia evenimentului de caritate Hospice Carnival.

HOSPICE Casa Speranței este organizația non-profit care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România.  HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii complete de îngrijire paliativă copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: