Review-uri

Am testat MSI Immerse GH50 Wireless – Merită?

Sunt adeptul perifericelor wireless, am aproape tot wireless la PC, internet, mouse, tastatură, mai puțin boxele și monitorul, care abia aștept o soluție viabilă și pentru acestea. Nu am gasit sistem 5.1 wireless care să îmi satisfacă dorințele, dar la căști, se pare că noile MSI Immerse GH50 WirelessMSI Immerse GH50 Wireless au reușit să îmi atragă atenția.

Personal folosesc o pereche de căți pe fir, deoarece lucrez cu sunet și respectiv ascult multă muzică, la orice oră. Am mai testat căști wireless, dar nu m-au convis, decăt cele care erau extrem de scumpe, însă la un preț sub 500 LEI rar găsești ceva care să sune cu adevărat bine. Iată ca aceste MSI-uri sună foarte bine, iar la noi vor costa sub pragul de 500 LEI.

Dar ce oferă ele? În primul rând legat de design, care este unul modern, care îmi place, iar calitate construcției este una premium, ele se simt foarte bine în mană și mai ales pe cap. Avem parte de cupe mari, o banda din metal superioară, flexibilă, cu o bucată de burete moale, care nu presează pe urechi și cap.

Cupele sunt foarte moi și nu m-au deranjat dupa 4 ore de stat cu ele pe cap, iar ele fiind wireless, am putut să mă deplasez prin casă fără probleme. Acestea au și posibilitatea de a fi transportate foarte ușor, deoarece se pliează, iar la pachet ne-a fost oferit și un mic sac din textil, pentru a le proteja.

Aceastea se conectează la PC sau console folosind un dongle, sau chiar prin cablu, când acestea nu mai au baterie. Așadar se pot încărca prin USB Type C și se pot conecta folosind un jack de 3.5mm, mai mult, microfonul se poate detașa.

Pe cupa stângă avem butoanele de control pentru volum, mute și mufa pentru microfon și cea de încărcare, iar pe dreapta vedem mufa jack de 3.5mm pentru conectarea la alte dispozitive.

Acestea oferă un sunet foarte bun atât pe wireless cât și pe cablu. GH50 Wireless sunt echipate cu difuzoare de 50mm, care redau foarte bine basul și înaltele. Nu am simțit nevoia să egalizez sunetul, dar pentru cine dorește, poate utiliza softul Nahimic, care are mod dedicat pentru ele și de unde puteși controla toate aspectele acestora.

Am asultat muzică și m-am jucat cu ele, iar până în acest moment nu am fpst dezamăgit de calitatea oferită, așadar dacă vrei o pereche de căști wireless, încearcă și MSI Immerse GH50 Wireless, înainte de achiziție.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: