Stiri

Avatar: Frontiers of Pandora – A fost amânat până în 2023

Se pare că astăzi avem parte de anunțul unei noi amânări pentru un titlu foarte așteptat în presă. De data aceasta, este vorba despre viitorul joc bazat pe best-seller-ul lui James Cameron realizat de Massive Entertainment: Avatar: Frontiers of Pandora. Conform dezvoltatorului (și ulterior Ubisoft) jocul va fi lansat cândva în cursul anului fiscal 2023.

Anunțul a fost făcut în timpul raportului de vânzări din primul trimestru al anului fiscal 2022 al Ubisoft, care a detaliat mai multe alte lucruri legate de performanța companiei în primul trimestru al anului 2022. Atunci când se vorbește despre stadiul jocului, raportul afirmă că întârzierea se datorează angajamentului de a oferi o „experiență imersivă de ultimă generație care să profite din plin de tehnologia next-gen”.

În raport se precizează apoi că, în timp ce timpul de dezvoltare suplimentar reflectă constrângerile actuale care afectează producțiile din întreaga industrie, echipa de la Ubisoft lucrează din greu pentru a proiecta cele mai eficiente condiții de lucru, pentru a asigura flexibilitate pentru echipele lor și productivitate, oferind în același timp cea mai bună experiență jucătorilor.

Sau, într-un scenariu mult mai probabil, Ubisoft deturnează toată atenția către viitoarea lansare a jocului Skull and Bones. Acest joc urmează să fie lansat pe 8 noiembrie și se confruntă în prezent cu o agitație uriașă în dezvoltare, după cum au relatat diverse surse. Cu alte cuvinte, este foarte probabil ca Ubisoft să pună toată lumea la bătaie pentru a se asigura cel puțin că Skull and Bones nu se va lansa într-o stare stricată.

Desigur, aceasta este doar o simplă speculație. Cert este că Avatar: Frontiers of Pandora se va lansa la un moment dat în anul FIscal 2023. Așadar, cel târziu, jocul va fi lansat pe 31 martie 2024. Oricând va fi data reală de lansare a acestui joc, jocul va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series, PC, Stadia și Luna.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: