eMAG a pus la vanzare bilete pentru cel mai mare festival de muzica din Romania, UNTOLD 2017. Biletul normal cu acces de 4 zile are un pret de 396 LEI, iar biletul VIP cu acelasi numar de zile are un pret de 868 LEI.

UNTOLD 2017 va avea loc in perioada 3-6 august la Cluj-Napoca si va aduna pe cele 10 scene peste 150 de artisti internationali.

Festivalul UNTOLD strange in fiecare an, peste 300.000 de oameni, in luna august, in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, Romania.
Cei mai indragiti artisti internationali alaturi de fani din intreaga lume se intalnesc timp de patru zile in taramul de povesti fantastice al Transilvaniei, transformand orasul Cluj-Napoca, in timpul festivalului, in The World Capital of Night and Magic.

Festivalul UNTOLD a castigat inca de la prima editie, in 2015, la European Festival Awards, premiul de Best Major Festival in Europa. UNTOLD 2016, i-a unit pe aceeasi scena, pe TOP 5 DJ ai lumii, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike si Hardwell.

Puteti achizitiona bilete pentru festival, accesand urmatorul link.