Black Friday 2019 - oferte eMAG, Quickmobile, F64, Libris, Lensa, Fashion Days, PC Garage

16 noiembrie este ziua in care o multime de magazine din Romania vor da startul celor mai mari reduceri din an.  Marile magazine online, precum eMAG, Quickmobile, PC Garage, Flanco, Fashion Days, F64 etc. au inceput sa se pregateasca pentru acest eveniment de anvergura, Black Friday 2018, inca de acum jumatate de an.

eMAG

Peste 3 milioane de produse, ale caror reduceri insumeaza 220 de milioane de lei vor fi prezente vineri in oferta, conform retailer-ului. De asemenea, vom regasi la vanzare produse speciale precum 19.000 de nopți de cazare, aur, mașini, motociclete, bijuterii, pachete turistice, bilete la evenimente, abonamente si servicii medicale.

Intreaga oferta eMAG de Black Friday poate fi vazuta AICI.

Quickmobile

Vineri, 16 Noiembrie, in zorii zilei, Quickmobile da startul la celor mai mari reduceri din an pentru cele mai renumite branduri de telefoane, gadget-uri, tablete si accesorii. Cei ce isi vor instala aplicatia de mobil vor avea acces la reduceri mult mai rapid.

De asemenea, aplicand codul de reducere QUICK270 puteti beneficia de o reducere suprimentara de 3%

Oferta Quickmobile poate fi consultata accesand urmatorul link.

Fashion Days

Cel mai mare fashion sale al anului, Black Friday, începe la Fashion Days pe 15 noiembrie, seara. Pasionații de fashion dau startul celor mai intense 36 de ore din 2018. Fashion Days dispune de un stoc de produse cu 50% mai mare decât cel de anul trecut, cel mai mare inclus în oferta de Black Friday de până acum: peste 1,5 milioane articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau home&deco, cu discounturi ce vor ajunge până la 90%.

Oferta intreaga AICI.

F64

La F64, campania de Black Friday poarta numele de “Lista Vanatorilor de reduceri”. Ce ne spun acestia doar este faptul ca cu maxim 2 ore inainte de startul campaniei vor dezvalui pretul redus al produselor.

Intreaga oferta de Black Friday poate fi vazuta AICI.

PCGarage

PCGarage unul dintre cei ce mai mari retaileri IT&C de pe piata a dat deja startul reducerilor, sub deviza “Black Friday Devreme”. Avem o multime de produse cu pret redus in categorii precum: sisteme & monitoare, componente, laptop-uri si gaming.

Toata oferta poate fi consultata, accesand ACEST LINK.

itelmobile.ro

Daca esti in cautarea unei huse de protectie sau unei folii de sticla, acum este momentul sa o achizitionezi. Pana pe data de 30 noiembrie la itelmobile.ro se desfasoara Black Friday, ce aduce reduceri la toate produsele de pana la 30%.

Oferta itelmobile.ro poate fi vazuta AICI

Libris

Campania de Black Friday pe Libris.ro este programata pentru 16 noiembrie. Reducerile de pana la 90% vor fi aplicate pentru o colectie de titluri aflate in lichidari de stoc, iar 60 – 70%  din produsele aflate pe site vor avea reduceri mai mari decat in promotiile obisnuite. Reduceri considerabile se vor aplica atat la carti, cat si la celelalte game prezente pe site: muzica, jocuri, jucarii si alte articole care completeaza experienta lecturii.

Intreaga oferta de reduceri va putea fi consulata, accesand urmatorul link.

Lensa

De Black Friday, Lensa ofera reduceri de pana la 70% la o multime de perechi de ochelari de soare din oferta. Reducerile sunt valabile atat in online, cat si in offline. Puteti vedea ochelarii de soare ce sunt la reducere AICI

Flanco

Campania de Black Friday a inceput la Flanco de pe data de 26 octombrie si se termina pe data de 19 noiembrie. Reducerile retailer-ului se desfoara atat in mediul online, cat si in mediul offline.

Oferta intreaga AICI.