Stiri

Canon extinde gama MAXIFY cu noi modele MegaTank, ideale pentru birourile de acasă şi IMM-uri

Canon anunţă astăzi extinderea gamei MAXIFY cu modelele MAXIFY GX3040 şi MAXIFY GX4040, pentru cei care lucrează de acasă sau au o afacere mică. Proiectată pentru colaborare, eficienţă şi productivitate, această gamă extinsă este ideală pentru a acoperi mai multe nevoi în diferite spaţii de lucru, fie că este vorba de lucru hibrid, de acasăori de o afacere mică.

Amprentă mai mică şi costuri reduse

Ambele modele folosesc tehnologie MegaTank cu rezervoare de cerneală reîncărcabile, cu costuri totale de deţinere şi costuri per pagină reduse. Imprimantele sunt uşor de întreţinut şi de folosit, astfel încât utilizatorii să aibă mai mult timp disponibil pentru alte activităţi. Perioada de inactivitate este extrem de redusă, imprimantele având o capacitate mare de imprimare de până la 14.000 de pagini cu un set de recipiente de cerneală color  – sau de până la 21.000 de pagini, când imprimantele sunt folosite în modul de imprimare economică . Acestea oferă o capacitate mai mare de alimentare cu hârtie, de până la 350 de coli (250 de coli în casetă şi 100 de coli în tava din spate), iar cartuşul de mentenanţă poate fi schimbat de utilizator, eliminând nevoia de a trimite imprimanta la service.

Create pentru companiile mici şi pentru cei care lucrează de acasă, modelele MAXIFY GX3040 şi MAXIFY GX4040 folosesc un sistem de recipiente reîncărcabile cu cerneală pe bază de pigmenţi în 4 culori şi oferă copiere şi scanare rapide şi imprimare la calitate profesională. Ambele modele au un design compact, o amprentă redusă şi se potrivesc uşor în orice loc.

Productivitate şi colaborare excelente

Indiferent că lucrează de acasă sau de la birou – sau într-un spaţiu de lucru comun – imprimarea rapidă îi ajută de utilizatori să nu mai piardă timpul, ambele modele oferind viteze de imprimare de 18,0 ipm pentru imprimare alb-negru (monocromă) şi 13,0 ipm pentru imprimare color.

Folosind cerneală pe bază de pigmenţi cu 4 culori, aceste modele sunt ideale pentru imprimare de calitate înaltă, pe suporturi variate. Canon a dezvoltat cerneluri pe bază de pigmenţi care ajută la imprimarea de text negru uşor de citit şi de texte şi grafice color clare, oferind un contrast mai bun la reproducerea culorilor în comparaţie cu modelele anterioare din gama MAXIFY GX. Deoarece toate cernelurile sunt pe bază de pigmenţi, acestea nu se amestecă şi nu se estompează, iar documentele pot fi subliniate şi folosite, păstrând un aspect profesional.

Caseta cu o capacitate de până la 250 de coli, împreună cu tava din spate, cu o capacitate de până la 100 de coli, asigură o funcţionare prelungită fără întreruperi. De asemenea, imprimantele oferă în partea din spate două tăvi plate: o tavă pentru alimentare cu numeroase tipuri de suporturi de dimensiuni variate şi o tavă pentru alimentare cu carton, acoperind o gamă extinsă de nevoi cu un singur echipament.

În plus, noile modele MAXIFY GX sunt compatibile cu Chromebook, cu imprimare şi scanare directe din sistemul de operare Chrome. Aceste imprimante sunt compatibile cu numeroase sisteme de operare, inclusiv Mac, Windows, iOS şi Android.

Întreţinere uşoară

MAXIFY GX3040 and MAXIFY GX4040 sunt uşor de folosit şi întreţinut datorită design-ului îmbunătăţit, al ecranelor tactile (doar MAXIFY GX4040) şi al interfeţelor inteligente. Realimentarea imprimantelor se face mai uşor ca înainte, cu ajutorul capacelor colorate cu arc ale recipientelor de cerneală, astfel încât utilizatorii pot reumple recipientul fără a vărsa cerneală. În plus, cartuşul de mentenanţă, care poate fi schimbat de utilizator, este amplasat acum în partea din faţă pentru acces şi utilizare mai simple.

Conectivitate perfectă în spaţiul de lucru

Oferind conectivitate smart, utilizatorii de MAXIFY pot imprima, scana, copia şi se pot conecta în cloud prin aplicaţia Canon PRINT, iar echipamentele sunt compatibile cu software-ul şi platformele de tehnologie existente, inclusiv AirPrint şi Mopria®. Când sunt conectate la Wi-Fi, imprimantele identifică intensitatea semnalului şi securitatea, iar dacă există mai multe puncte de acces, imprimantele se conectează automat la punctul de acces cu cele mai puternice setări de securitate şi cu viteză de transfer mai mare, asigurând conectarea perfectă în orice moment. Oferind numeroase opţiuni de securitate – inclusiv

WPA3-SAE, WPA3-EAP(AES) şi criptare TLS 1.3 – MAXIFY GX3040 / MAXIFY GX4040 reduc riscul de acces neautorizat şi de scurgere de date, datorită securităţii crescute.

Imprimare pe suporturi media variate

Afişele, materialele promoţionale şi alte materiale imprimate pe carton, a căror imprimare ar fi fost externalizată în mod obişnuit, pot fi realizate acum cu MAXIFY GX3040 şi MAXIFY GX4040, ajutând afacerile mici să isi scadă costurile cu materialele promoţionale. Pentru a sprijini imprimarea internă, ambele echipamente sunt compatibile acum cu diverse aplicaţii media şi pot imprima inclusiv pe carton, datorită noii tăvi plate amplasată în spate. PosterArtist Web poate fi folosită pentru a crea afişe atractive, fără a fi nevoie de cunoştinţe de design. Şabloanele, design-ul autogenerat şi baza de fotografii vor ajuta utilizatorii să obţină rezultate excelente. Aplicaţia este disponibilă online şi poate fi accesată prin browser, aşa că poate fi folosită oriunde şi oricând.

Astăzi, alături de modelele MAXIFY GX3040 şi MAXIFY GX4040, Canon extinde şi mai mult gama MegaTank cu PIXMA MegaTank, care va include patru imprimante noi, rapide, de înaltă calitate, cu rezervoare de cerneală reîncărcabile, ideale pentru familiile care doresc să reducă din costurile cu imprimarea acasă.

Pentru mai multe informaţii despre MAXIFY GX3040 şi MAXIFY GX4040, accesaţi:

https://www.canon.ro/printers/maxify-gx4040/

https://www.canon.ro/printers/maxify-gx3040/

Caracteristici principale comune:

 • Viteze de imprimare rapide – 18,9 ipm / 13,0 ipmiii
 • Randament mare per pagină: 6.000 de pagini cu cerneală neagră sau 14.000 de pagini cu un set de recipiente colori
 • Modul economisire creşte randamentul cu până la 50%
 • Cerneală pe bază de pigmenţi în 4 culori
 • Tavă în spate, cu capacitate de 100 de coli
 • Casetă de 250 de coli
 • Tavă plată spate

Caracteristici principale MAXIFY GX3040:

 • Multifuncţional 3 în 1: imprimare, copiere şi scanare
 • Ecran LCD monocolor pătrat de 1,35”
 • Wi-Fi

Caracteristici principale MAXIFY GX4040:

 • Multifuncţional 4-în-1: imprimare, copiere, scanare şi fax
 • ADF pentru 35 de coli
 • Ecran tactil color de 2,7”
 • Wi-Fi & Ethernet

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: