Device-uriReview-uriTehnologieTelefoane

Cât ține bateria pe Samsung Galaxy Note10 Plus

Bateria este unul dintre cele mai importante aspecte pe care eu le urmăresc la un smartphone atunci cand mi-l cumpăr, pentru ca nu îmi doresc sa ma car după mine cu încărcătorul sau bateria externa.

Testez Samsung Galaxy Note10 Plus prin intermediul programului Orange Smartphone Tester si poate fi gasit la un preț de 825 euro cu abonament Orange Me 30(link achizitie).

Samsung Galaxy Note10 Plus integrează o baterie de 4.300 mAh, mai mare decât cea de pe Galaxy Note9(review) cu circa 300 mAh, asta și datorita creșterii în diagonala a ecranului.

Autonomia este una buna pentru acest smartphone flagship, având parte intre 4 și aproximativ 7 ore de SoT. De exemplu, într-o sesiune, folosind aplicații de social media, Waze, Google Chrome, Camera etc, am obținut o autonomie de 6 ore si 23 de minute(15% baterie rămasă și combinație intre 4G și Wifi). In alta sesiune de exemplu, navigand numai pe 4G si foarte putin pe WiFi, am obtinut o autonomie de 4 ore si 30 de minute, cu 20% baterie rămasa.

In orice caz, Samsung Galaxy Note10 Plus este un smartphone bun din punct de vedere al bateriei, ce iti va oferi o zi de autonomie fără sa ai parte de grija incarcatorului sau a unei baterii externe.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: