Device-uriReview-uriTehnologieTelefoane

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note20 Ultra

Bateria este unul dintre cele mai importante aspecte pe care eu le urmăresc la un smartphone atunci cand mi-l cumpăr, pentru ca nu îmi doresc sa ma car după mine cu încărcătorul sau bateria externa.

Testez Samsung Galaxy Note20 Ultra prin intermediul programului Orange Smartphone Tester si poate fi gasit la un preț de 5.080 LEI(link) cu abonament Smart Plus 25. De asemenea, Samsung Galaxy Watch3 in varianta 4G LTE eSIM poate fi gasit in oferta Orange la un pret de 2.505 LEI(link)

Samsung Galaxy Note20 Ultra integrează o baterie de 4.500 mAh, mai mare decât cea de pe Galaxy Note10(review) cu circa 200 mAh, asta și datorita creșterii în diagonala a ecranului. Autonomia este din punctul meu de vedere destul de slaba, factorul principal ce contribuie la acest lucru fiind procesorul Exynos 990. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca ecranul a fost mereu pe modul Adaptiv, astfel ca animatiile si scrolling-ul sunt mult mai smooth datorita refresh rate-ului de pana la 120Hz.

Autonomia obtinuta? Undeva la 4-5 ore SoT, avand mereu ceasul conectat prin Bluetooth, alternand intre Wi-Fi si respectiv 4G si nefacand altceva decat sa stau pe social media si sa fac poze.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: