Samsung lansează Galaxy Watch3 in varianta Titanium

Printr-un comunicat lansat astazi, Samsung a anuntat oficial un nou model Galaxy Watch3(review), ce se remarca prin faptul ca este realizat in totalitate din titan, fiind elegant, usor, dar si rezistent la lovituri, socuri samd.

Vine cu o curea metalica premium în nuanța Mystic Black pentru a completa corpul ceasului inteligent, având o textură care se potrivește perfect cu design-ul modelului Titanium. În plus, lungimea curelei se poate regla foarte ușor, astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

In continuare ceasul vine cu functii avansate de monitorizare a sănătății, precum tensiunea arterială și monitorizarea ECG, precum și alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului – pentru a ajuta la o monitorizare cât mai cuprinzătoare a sănătății, chiar și de acasă.

Samsung Galaxy Watch3 in varianta Titanium va fi disponibil spre vanzare incepand cu data de 18 septembrie in varianta doar cu Bluetooth de 45mm.